Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.07.25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 29382901
   « Vissza

Egy jó masszázstól a test megújul, a lélek megnyugszik…

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2015. október 14.
 

     Nem csak időskori probléma, hogy fájnak tagjaink, és hol a vállunk, hol a hátunk, hol a derekunk figyelmeztet: valamit csinálni kell, ez így nem mehet tovább! Életmódunk változtatásra szorul, de addig is jó lenne valami gyógymód, jó lenne valaki, aki hathatós segítséget tud nyújtani, hogy enyhüljenek panaszaink, és végre az éjszakát is arra tudjuk használni, amire való: pihenésre, és nem álmatlan forgolódásra – próbálunk olyan pozitúrát találni, amelyben kevésbé érezzük a kellemetlen, sokszor gyötrelmes fájdalmakat. Bizony, a fiatalabb korosztály is érintett: helytelen életmód, ülő foglalkozás, és az a hírhedt stressz… Ha meg sportol, az edzéseket nem követi elég nyújtás, lazítás, vagy éppen sérülések miatt szenved a fájó testrészek tulajdonosa. A fájdalomcsillapítók és kenőcsök csak ideig-órág nyújthatnak segítséget – ha nyújtanak egyáltalán. Egy jó masszázs azonban csodákra képes!

kepfile

     Ferenci András masszőr a svédmasszázs elemeire épülő holisztikus masszázzsal dolgozik, amely egy olyan komplex szemléleten alapul, mely szerint a test-lélek-szellem egyensúlyát kell helyreállítani ahhoz, hogy a testben létrejött görcsök, feszültségek hatásaként kialakult fájdalom oldódni tudjon.
     A több, mint egy órás masszázs a teljes testre kiterjed a lábujjtól a fejbúbig. Természetesen a problémás területek szükség esetén külön hangsúlyt kaphatnak. A holisztikus szemléletű masszázs képes helyreállítani a test harmóniáját, A lágy, pulzáló mozgás feloldja a blokkokat és a felhalmozódott feszültségeket. A test megújul, felfrissül, a lélek megnyugszik.
    András rendkívüli lelkesedéssel igyekszik segítséget nyújtani e masszázsmódszer segítségével a hozzá fordulóknak, és a problémákkal küzdőkön kívül ajánlja a holisztikus masszázst mindazoknak, akik szeretnék megelőzni azokat– vagy egyszerűen csak egy kis kényeztetésre vágynak! Önt is várja szeretettel Rákosszentmihályon, vagy kérésre házhoz megy!
    András kipróbálási lehetőséget is ajánl Önnek: egy teljes holisztikus testmasszázs első alkalommal 4000 forintért! Bejelentkezés és további információ: 06-20-472-1223

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. május 22.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez