
A májusban megnyílt üzletünket úgy tűnik, hogy a környékben lakók megkedvelték – akik eddig bejöttek, visszajáró vendégek lettek. Egyre jobban megismerjük egymást, és szeretnénk, ha lassan minden kedves vendégünket név szerint köszönthetnénk.

A Veranda Delikát vásárlóinak visszajelzései alapján a termékek körét folyamatosan bővítjük, cseréljük az igényeknek megfelelően. Tejtermékeink bőséges választékban és kiváló minőségben vannak jelen polcainkon. Nagyon örültünk annak, hogy sikerült olyan termelőket megnyerni, mint a Bükki sajtosok – Mónosbélből –- akik olyan minőségű sajtokat állítanak elő, amelyek nemzetközi szinten is az élvonalba tartoznak. A szalámi kínálatunkat bővítettük kolbászokkal (mangalica, és különböző ízesített kuriózumokkal), májasokkal. Kézműves vásárokon újabb és újabb termelőkkel ismerkedünk meg, ez biztosítja, hogy hétről hétre újdonságokat tudunk kínálni , és fordult egy kicsit a kocka, mert újabban a termelők keresnek meg minket, akiknek ajánlották üzletünket – pl. kecske- és juh sajtok, túrók, savanyúságok, paleo termékek.

Ismerkedve vevőinkkel döbbenetes számunkra, hogy milyen sokan érzékenyek a különféle élelmiszerekre, illetve hogy egyre több ember fordul a paleo táplálkozás irányába. Mi segíteni szeretnénk nekik abban, hogy az alap-élelmiszerekhez (kenyerek, lisztek, maglisztek, olajak), finomságokhoz (sütik, kekszek), egyszerűen hozzá jussanak. Szívünket melengető visszajelzés, amikor azt halljuk, hogy itt lehet a kőrnyék legjobb kávéját inni. Teszünk is érte, hiszen barista által vezetett képzéseken veszünk részt – ennek ellenére, ha bármi kifogás van kávénkkal kapcsolatban, kérjük jelezzék, így tudjuk a folyamatos magas minőséget biztosítani – nekünk az elégedett vásárló a legfontosabb. A sok pozitív visszajelzés mellett azt is tapasztaljuk, hogy még mindig jönnek olyan vevők, akik a környékben laknak, de nem voltak még nálunk – ezért különböző rendezvényekkel próbáljuk népszerűsíteni az üzletet (kóstolókat tartunk, kemencében sütünk az üzlet előtt…). Advent első hétvégéjén (november 29-én szombaton reggel 8-tól délután 2-ig) diákoknak rendezünk kenyérsütő versenyt – aminek a különlegességét az adja, hogy a két kategóriában készített kenyereket (hagyományos kovászolt, és szabadon választott kenyér különlegesség) fatüzelésű kemencében fogják megsütni a versenyzők. Tiszta kemence mánia… Reméljük, hogy vendégeink között üdvözölhetjük majd Bálint Gazdát is. A versenyműveket komoly, 3 tagú szakmai zsűri fogja elbírálni. Hamarosan itt van a Karácsony is, készülünk rá kuriózumokkal, ajándékcsomagokkal – hiszen nem csak egy pulóver lehet ajándék, hanem egy gasztronómiai élmény is, melyet hazai termelők varázsolnak asztalunkra.
A hideg téli napokon érdemes lesz betérni hozzánk egy különleges teára, forró csokira, sült gesztenyére, egy darabka sütőtökre. Várunk mindenkit szeretettel a Veranda Delikátban – ha valami jó kell…

Veranda Delikát • 1165 Bp. Újszász út 43. (A Jókai útnál) Az üzlet előtt jó parkolási lehetőség! Nyitva: H-P 6-19, Szo: 7-13 óráig • Előrendelés: 06-1-501-5726 Facebook: VerandaDelikat |