Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.07.25. csütörtök
Kristóf, Jakab, Zsaklin
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 29382942
   « Vissza

Ingyenes FLABéLOS

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2014. május 6.
 


A Szavanna Szalon megújulva várja kedves Vendégeit az Erzsébet-ligetben, a színház mögötti játszótér mellett. A kellemes környezetben álló mintegy 200 négyzetméteres épületben a modern natúr szépségápolás mellett helyet kaptak az alternatív gyógyászati kezelések is, mivel a vezetés különös hangsúlyt fektet a szép külsőben rejlő egészséges test és lélek harmóniájára. Jól képzett, több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek várják a kedves Vendégeket.   

    A fodrászatban magasan képzett, kreatív fodrászok személyre szabott tanácsadással szolgálnak, luxus hajszerkezet megújító kezelésekkel, meleg ollós hajvágással. A kozmetikában megtalálhatóak mind a magas színvonalú natúr kozmetikai termékek, mind a luxus és a hagyományos kezelések, szempilla göndörítés, 3D szempilla hosszabbítás, hagyományos és cukorpasztás szőrtelenítés, végleges (tartós) szőrtelenítés, az arcfiatalítás és a hámlasztások. A bőr fiatalságának visszaállítása érdekében orvos-kozmetikai kezelések is a Vendégek rendelkezésére állnak, melyek között megtalálható a kollagén indukciós kezelés (Dermaroller), a lézeres, tű nélküli mezoterápia, valamint a kozmetikai akupunktúra.

      A szép kéz és köröm az ápolt külső megjelenés egyik legfontosabb eszköze. A lábunk ápoltsága közérzetünket alapvetően befolyásolja, mely az esztétikai szempont mellett egészségügyi szempontból is jelentős: tyúkszem, köröm benövés, bőrkeményedés, gombás köröm kezelése, szakképzett műkörmösök és gyógypedikűrösök szeretettel várják Vendégeiket. Legújabb szolgáltatásként helyet kapott a tetoválás és a sminktetoválás is.
  A lazítani vágyó Vendégek választhatnak gyógymasszázst, nyirokmasszázst, talpmasszázst, cellulitmaszázst, aromavarázs masszázst, csokiolajos és mézes masszázst, valamint tibeti hangmasszázst.
      A szép külsőben rejlő egészséges test és lélek harmóniája érdekében alternatív gyógyászati kezelések is helyet kaptak a szalonban: fülakupunktúra, pulzáló mágnesterápia, Soft Laser Therapy, reflexológia, fitoterápia, Schüssler-só, Bach-virág terápia, ACU-TAPE izomragasztás, energiagyógyászat, családállítás, kineziológiai oldások, kvantum tudatmező átalakítás, tibeti hangmasszázs.
      A szalonban a szépségápoláson túl nagy hangsúlyt fektetnek az alakformálásra is.
A Mediwel Kft minősített partnereként a méltán népszerű OTO Flabélos és Chili edzőgéppel (teljes test vibrációs tréningpad és mozgásterápiás alakformáló készülék) is a Vendégek rendelkezésére állnak, melyekkel bizonyított eredményeket lehet elérni fiataloknak és idősebbeknek is egyaránt az alakformálásban, a testi- és szellemi teljesítőképességben és a cellulitkezelésben.
     Minden új Vendégnek az első hét Flabélos INGYENES!
   A nyugdíjasoknak, GYES-en, GYED-en lévő anyukáknak és a BMI (Baba-mama info) klubbkártyával rendelkezőknek a FLABéLOS bérletek listaárából egész hónapban 20% kedvezmény jár.
    Minden hónap első keddjén a nyugdíjas Vendégeknek és minden hónap utolsó keddjén GYES-en, GYED-en lévő anyukáknak és a BMI klubkártyával rendelkező Vendégeknek 20% kedvezmény jár több mint 30 féle szolgáltatásból.
     Aki ide betér, testben és lélekben megújulva távozhat! A választás az Öné – hogy szeretné-e a változást?

kepfile

Szavanna Szépségszalon és Egészségcentrum
1165 Bp. Hunyadvár u. 43/E (az Erzsébet-ligeti Színház mögött)
Tel.: 403-1191, 70/77-77-457• www.szavannaszalon.hu
Nyitva tartás: H-P 8-20-ig, szombat: bejelentkezésre

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. május 22.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez