Helyi Hírek - Független folyóirat   2023.12.02. szombat
Melinda, Vivien
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28019491
   « Vissza

Bringásélet – szakmai szemmel

 « Cikkek és hírek 
2012. november 16.
 

kepfile

     Elérkezett a bringafelújítások ideje! Lassan beköszönt a tél, egyre többen teszik le a kerékpárt. Ilyenkor érdemes szeretett bringánkat átvizsgáltatni, és a szükséges javításokat elvégeztetni. Mivel kevesebbet tekerünk, több idő marad a szépítgetésre, amellyel egyedivé varázsolhatjuk kerékpárunkat.

Megbízhatóság és egyediség


     A megbízhatóság a bosszúságoktól kímél meg bennünket, az egyediség pedig a személyiségünket tükrözi. Nem mellékesen az egyedi bringák megtalálási esélye lopás esetén még magasabb is, mint a szériakerékpároké. Elég pár színes kiegészítő vagy alkatrész, esetleg gumiköpeny, és máris különlegessé válik a bringánk. Régi kopott kerékpárunk is felújítható! A vázat átszíntereztetve és a rozsdás alkatrészeket újra cserélve máris egy új kerékpárral büszkélkedhetünk. A megbízhatóság a mozgó alkatrészek gondozásában rejlik. Érdemes ilyenkor a csapágyakat átvizsgáltatni, a lánc és a hajtás, fogaskerekek kopottságát ellenőriztetni. Ne tavasszal derüljön ki, hogy nem működik megfelelően szeretett kerékpárunk. A külső gumiköpenyek állapota is rendkívül fontos. A repedezett, öreg külső gumik állapotát a téli állás csak tovább rontja, ezért érdemes azokat is a kerékpárszezon előtt lecserélni. Egy teljes átvizsgálás alkalmával ellenőrizzük a csapágyakat, a fékeket, a váltó- és hajtásrendszert és a gumik állapotát. A feltárt hibákra felhívjuk ügyfeleink figyelmét, és szükségszerűen kijavítjuk azokat.

kepfile

Belső-gumi automata éjjel-nappal

   Kerékpárszaküzletünk fejlesztése közben nagy figyelmet fordítunk a vevőink igényeire. Ezt szem előtt tartva kihelyeztünk egy Continental belsőgumi-automatát üzletünk falára, ahonnan nyitvatartási időn kívül is beszerezhető a kívánt gumibelső. Az automata kapacitása miatt a hat legkeresettebb belső került kihelyezésre. 20”-os gyerekbringától a 28”-os versenybringához való belső megtalálható az új automatában. Reméljük, ezzel is tudunk segíteni, és növelhetjük a vevői igények kielégítését.

Karácsonyi ajándékötlet

     Végezetül egy karácsonyi ajándékötletet szeretnék adni. Egy bringásnak mindig szüksége van valamire! Ezt már a gyártók is felmérték, és egyes termékeket díszdobozos csomagolásba árulnak. Érdemes a családban felmérni az igényeket, amelyek teljesítésében szaküzletünk szívesen segítséget nyújt.
     Ha nincs konkrét elképzelés, az ajándék vásárlási utalvány formájában is megvalósítható. Szaküzletünk az idei karácsonyra gondolva már árusít ilyen utalványokat, amelyek 2013-ban beválthatóak a vevő által kiválasztott bármely termékre.
Remélem ismét sikerült hasznos ötletekkel egy kis segítséget nyújtanunk a kerékpárok egyedivé tétele és az ajándékozás terén. Ezúton szeretném megköszönni vásárlóinknak, hogy kitüntettek minket bizalmukkal, és továbbra is igyekszünk minden igényt legjobb tudásunk szerint teljesíteni.
    Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk üzletünkben személyesen, a kerekpar@bikeking.hu e-mail címen vagy a BikeKing Kerékpárszaküzlet Facebook oldalán.

kepfile

Bike King Kerékpárszaküzlet és Szerviz, XVI. Veres Péter
u. 91. • 06-70-279-7177

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2023. október 11.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez