Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28777144
   « Vissza

Megújult Auchan várja a vásárlókat Csömörön

 « Cikkek és hírek 
2022. szeptember 15.
 

kepfile

kepfile

Michel Francois Guiot, a csömöri Auchan áruház igazgatója és Fábri István, Csömör polgármestere ünnepélyes szalagátvágással adta át az áruház teljesen átépített és korszerűsített élelmiszer részleget szeptember 7-én.

  Az átadás alkalmából mondott beszédében az igazgató elmondta, hogy a vásárlók számára egy sokkal szélesebb kínálatot szerettek volna biztosítani, emellett pedig környezetvédelmi céljai is voltak a beruházásnak. Az Auchan elkötelezett a fenntarthatóság irányába, amely nemcsak a környezetbarát termékek és csomagolóanyagok biztosítására, valamint a vásárlók e témában történő edukálására terjed ki, hanem az áruházlánc nagy figyelmet fordít a fenntartható működésre is.
 Ennek jegyében építettek be új, korszerű hőtőgépeket, amelyek energiafogyasztás 30 százalékkal alacsonyabb a régieknél. Az átalakítás hónapjai alatt ügyeltek arra, hogy ne okozzanak a vásárlóknak semmilyen kellemetlenséget.
  Az átalakítással egy korszerűbb üzlet jött létre, ami a szélesebb kínálat mellett nagyobb láthatóságot és ezáltal még jobb vásárlási élményt biztosít a vásárlók számára. A közel hat hónapig tartó átépítés során összesen 4500 négyzetméteres terület kapott új arculatot. Ennek során 208 darab új, energiatakarékos hűtőbútort és 150 megújult bútorelemet építettek be. Az új kialakításnak köszönhetően a csemegepult a korábbi 600 helyett 720 termékkel várja a vásárlókat, a sajtoknál 514 db referencia található, míg a mirelit-univerzum választéka 617 termékre bővült. A munkát végig aktívan segítette az élelmiszer osztály 260 munkatársa, amiért külön köszönetet mondott Michel Francois Guiot, a csömöri Auchan áruház igazgatója. Végezetül megköszönte a vásárlók türelmét is, bízva abban, hogy az átalakítás mindenki tetszését elnyeri majd és még egyszerűbbé, kellemesebbé válik majd a vásárlás a csömöri Auchanban.


Üzenet a jövőbe

kepfile

Az áruház átépítésével kapcsolatban, munkatársi javaslatra egy időkapszulát töltöttek meg képekkel, üzenetekkel, és az átadás napján el is helyezték az áruház padlózatában. Kibontására kerek tíz év múlva, 2032. szeptember 7-én kerül sor. Felvételünkön (balról) Szecsődi-Gyutasi Katalin, friss és önkiszolgáló élelmiszer senior menedzser, Hegedüs Andrea, vásárlói kapcsolatokért és szolgáltatásokért felelős senior menedzser, Farkas-Horváth Viktória humán erőforrás vezető, Michel Francois Guiot, az áruház igazgatója, Kolaj Tamás, a nem-élelmiszer szektor senior menedzsere és Daly Edina igazgatói asszisztens látható.

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez