Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28602662
   « Vissza

Akciós Lenovo üzleti kategóriás laptop

 « Cikkek és hírek 
2019. március 20.
 

  A most meghirdetett, akciós Lenovo üzleti kategóriás laptop fő jellemzője a kiváló teljesítmény mellett, a legendás megbízhatóság. 

 Vállalkozásom keretein belül mindig arra törekedtem, hogy ügyfeleim részére olyan laptopokat értékesítsek, amelyek mindennapi használatra tartós, hosszú évekre szóló, megnyugtató megoldást jelentenek. A Lenovo üzleti kategóriás laptopjai, a ThinkPad család tagjai méltán híresek megbízhatóságukról, aminek része a katonai specifikációk szerinti tesztelés a szélsőséges viszonyokkal szemben – laptopjaik keményen állják a sarat a mindennapi használat során. Figyelembe véve díjnyertes pontosságú billentyűzetét a híres vörös TrackPoint® többérintős érintőpadjával, az ergonomikus billentyűkkel és a kényelmes multimédiás gombokkal, még a kényelemre sem lehet panasz. 

  Komoly notebookok terén a ThinkPad minden kétséget kizáróan a legjobban csengő nevek közé tartozik. Az IBM két évtizede megalapozott márkáját 2005-ben felvásárolta a Lenovo az öszszes technológiával és a teljes fejlesztőcsapattal együtt, és azóta is viszik előre töretlen lendülettel, jelenleg a szigetes, világítós billentyűzetek és Ultrabookok érájában.

kepfile

   A mostani, akciós Lenovo üzleti kategóriás laptop, a ThinkPad T430s kissé karcsúsított, de majdnem teljes funkcionalitással bíró verzió. Külsőre a stílus hasonló mint, amit az elmúlt két évtizedben megszokhattunk. Nem annyira a dizájn, mint inkább az ergonómia és a praktikum irányelvei szerint tervezett, baltával szabott, karakteres kinézet érvényesül. 

kepfile

  Szép megkímélt állapotban, most 12 hónap garanciával megvásárolható ez a rendkívül megbízható alumínium-magnézium házas, elnyűhetetlen profi notebook! A legjobb választás ebben a kategóriában! 

   Műszaki jellemzői: Processzor: Intel Core i5- 3320M, 2,6 GHz; Kijelző: 14″ colos matt LED-es, 1600×900-as, HD+ felbontás; Billentyűzet: gyári magyar, háttérvilágítós; Adattárolás: 256 GB-os SSD; Memória: 8 Gb DDR3; Videókártya: Intel HD Graphics 4000 (integrált); Optika: DVD-író 

  További perifériák: 1 db. USB 2.0, 2 db. USB 3.0, beépített webkamera, memóriakártya olvasó, beépített 3G modem, VGA, LAN, Mini DisplayPort, fejhallgató/mikrofon ki-és bemenet 

   Ne habozzon, rendelje meg most, csak bruttó 85.000 Ft-ért ezt a kiváló minőségű, felújított, üzleti kategóriás Lenovo laptopot, 1 év garanciával!

    A vételár tartalmazza a személyre szabott, komplett telepítést, beleértve a legális Windows
10 Pro-t, a Budapesten belüli díjmentes kiszállítást és a helyszíni beüzemelést. Önnek csak bekapcsolnia és használnia kell a gépet. Tőlem nem csak egy tökéletesen működő laptopot kap, hanem évekre szóló nyugalmat és biztonságot!

   További információkért látogasson el weblapomra: http://arnoldpcszerviz.hu vagy
vegye fel velem a kapcsolatot a megadott telefonszámomon: +36-70-603-6732

 

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez