Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28598001
   « Vissza

ReiKert ajándékbolt a Csömöri úton

 « Cikkek és hírek 
2018. november 15.
 

Természetesen jó…

kepfile

   Az ötlet Ádámtól és Évától indult. Pontosabban Reikort Ádámtól és Varga Évától, akik a Csömöri úton lévő ReiKert ajándéküzlet tulajdonos házaspárja. Ádám kertészmérnökként a háttérből segíti Évát, aki az üzletben kamatoztatja jó ízlését és kézügyességét. Mindketten a természetes életmód hívei, és Ádám a „kertes”, Éva az egészséges és különleges vonalat képviselve –kialakult a jelenlegi profil. Egy olyan kis bolt, amelyben mindkettőjük álma megvalósulhatott.

kepfile

   Különleges az üzletpolitikájuk is: minden szállítójukat személyesen ismerik, portékájuk minőségéről a tulajdonosok maguk is meggyőződtek, különösen az egészséges életmódot támogató termékek vonatkozásában.
  Felsorolni képtelenség lenne, hogy mi minden kapható ebben a kis üzletben, de néhány terméket feltétlenül érdemes megemlíteni. Különleges kaspókba helyezett cserepes növények adják meg az alaphangulatot az ízlésesen kialakított üzlettérnek, ahol a polcokon többnyire kézműves termékek sorakoznak. Az élelmiszerek – ahogy Éva mondja – „mindenmentesek”, de azért mi reméljük, hogy van bennük valami… A Csósza Manufaktúra termékei közül a feketecseresznye lekvár például hozzáadott cukrot nem tartalmaz, de cseresznye természetesen van benne bőven! Termékeik alapanyagait kizárólag maguk termelik, ezzel biztosítva a megbízható minőséget. A gyümölcsteák elkészítés után nemcsak ihatók, de ehetők is, hiszen 100% gyümölcs! A müzlik között fellelhető a 2018-as év díjnyertes terméke is. A bio-nyalóka az édesszájú csemetéknek nádcukorral és igazi gyümölcsökkel készült, az erdélyi csokoládék pedig liofilizált gyümölcsökkel. A „Bazsalikomos kert” teakülönlegességek mindegyikébe belecsempészték a bazsalikomot, nevükhöz hűen. Még borok is vannak, kizárólag Dúzsi Tamás, a szekszárdi borvidék egyik legelismertebb bortermelője pincészetéből.
  Az enni-innivalókon kívül az egyik fő termékük a héliumos lufi. Nagy választékból rendelhetnek szülinapra, ballagásra és egyéb rendezvényekre.
   Körbetekintve a polcokon rengeteg ajándéknak való sorakozik: gyertyák, szappanok, apró, ötletes ajándéktárgyak fából, kőből, porcelánból, anyagból – egyiket-másikat Éva maga készíti. Már ötletelek is, hogy Karácsonyra kinek mit fogok innen ajándékozni… Az ünnepi hangulat már fellelhető itt is, ott is a polcokon: vannak például karácsonyfára való díszek, többféle stílusban, de mind különleges!

kepfile

kepfile

   Az üzlet választékának tüzetes áttekintése több időt igényel, én is visszatérek majd. Visszavonz ez az igényesség, a finom elegancia és ízlésvilág. De most sem megyek el üres kézzel: egy Quinoa chipset vettem, és azzal a jóleső érzéssel ettem, hogy nemcsak finom, de még egészséges is! Aki arra jár, jól jár, ha benéz, biztos talál valami kedvére valót – vagy ajándéknak valót! (Sz. K.)
ReiKert • 1162 Bp. Csömöri út 232. (A Mátyás király útnál)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez