Helyi Hírek - Független folyóirat   2018.12.13. csütörtök
Luca, Otília, Lúcia
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 12311336
   « Vissza

Sült libamell

 « Receptek 
2018. november 14.
 


Hozzávalók: 1 libamell, 1 gerezd fokhagyma, 1 kis fej vöröshagyma, só
    A bőrös libamellet besózzuk, lábasba téve egy pohár vizet öntünk alá, mellétesszük a hagymákat. Lefedve, lassan puhára pároljuk, közben levével öntözgetjük, ha kell, utánatöltjük. Mikor már egészen puha, zsírjára sütjük, a bőrét bevagdaljuk, és forró sütőben megpirítjuk. Párolt vöröskáposztát, zsírban sült hasábburgonyát, és szilvakompótot adunk mellé.

                                                                                                                                        Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2018. december 12.
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez