CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28657113
|
2006. szeptember 6.
|
|
|
Hozzávalók: 20 dkg füstölt szalonna, 1 kg sertés darált hús, 1 fej karalábé, 2 db krumpli, 1 zeller, 1 fej karfiol, 4 db paprika, 3 db hagyma, 4 db paradicsom
A karalábét, krumplit, zellert, karfiolt puhára főzzük, kihűlés után felszeleteljük. A darált húst 1 fej hagymával pörköltnek készítjük el. Jénai tálat kibéleljük szalonnaszeletekkel, beterítjük a felszeletelt főtt krumplival, majd ráterítjük a pörkölt darált húst. Erre tesszük a felszeletelt főtt karalábét, zellert, karfiolt. Sózzuk, borsozzuk. Ezután rátesszük a felszeletelt 2 fej hagymát, paradicsomot, végül a paprikát, rétegenként kicsit megsózva, majd olajjal meglocsoljuk. Sütőben közepes lángon átsütjük, míg a tetején lévő paprikaréteg meg nem sül. Kovászos uborkát adunk mellé.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|