Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28600739
   « Vissza

TZteam.hu – Szeretem a számítógépem

 « Cikkek és hírek 
2018. június 14.
 

kepfile

  Hangulatos szervizképet kaptunk a TZteam-től – patikatisztaságban folyik a munka (ami elvárt, hisz itt porra érzékeny berendezéseket javítanak), rend figyelem, szakértelem: ez látszik a képről. Takács Zoltán, a cég vezetője méltán büszke a vállalkozására, ennél talán csak a weboldalukra büszkébb, amely a címben szereplő szlogennel jelentkezik be. Mert ugyan ki ne szeretné szeretni a számítógépét? Márpedig az csak akkor szerethető, ha tisztességesen karban is van tartva. A kép tehát akár célzásnak is tekinthető, hogy miként és hol lehet szerethetővé tenni a saját számítógépünket.
  A tzteam.hu weblapon egyébként a Hírek rovatban egy csomó hasznos, minden számítógép­használót érdeklő információ megtalálható. Rögtön az elején felhívják a figyelmet egy Windows frissítési hibára, ami komoly gondokat okozott sokaknak: a frissített rendszer nyomban összeakadt több vírusvédelmi szolgáltatással, és volt olyan eset, hogy csak a rendszer újratelepítésével lehetett a gépet feltámasztani. A cikkben hasznos tanácsokat kapnak a felhasználók, hogyan kerülhetik el a nagyobb bajokat.
  Akit érdekel a honlapkészítés, átbogarászhatja a modern weblapokról készült cikket. Többeknek lehet hasznos az a hír, ami bemutatja a megújult Gmail szolgáltatás újdonságait. Megtudhatjuk, hogy milyen ráncfelvarráson esett át a közkedvelt levelezőrendszer, ami most már arra is képes, hogy fontossági sorrendet állapítson meg a beérkezett levelek között, s ha egy fontos üzenetre még nem készült válasz, akkor erre noszogatással figyelmeztesse a felhasználót.
 Nagyon népszerű, egyben hasznos és tanulságos az az írás, ami arról szól, hogy: Hogyan válasszak számítógépet. Ez bizony tényleg nem könnyű feladat, hiszen a felhasználók által futtatott különféle programok eltérő módon veszik igénybe a számítógépek dimenzióit, s egyáltalán nem mindegy, hogy a tárkapacitás, a számítási teljesítmény vagy esetleg a memória jelenti a leggyengébb láncszemet – aminek a következménye a lecsökkent teljesítmény, és a zsibbasztó várakozás... A cikkben is kaphatók hasznos tanácsok, de a legbiztosabb (mint olvasható) egy személyes konzultáció az üzletben, és akkor tényleg szerethető is lesz a számítógép. Az internet nem játék – olvasható egy másik cikkben, ami leginkább a neten rohangáló lurkók szüleinek ad hasznos tanácsokat: mit figyeljenek a gyerek számítógépes szokásain, s miben lehetnek a segítségükre a TZteam üzletében, ha a gyereket védő védelmi rendszert szeretnének otthon kialakítani.
   A hírek között lehet olvasni a felhő használatáról, praktikus jelszóhasználati szokásokról, a zsarolóvírusokról, az XP-s gépeket fenyegető veszélyekről, adatlopási kísérletekről, és sok minden érdekességről. Mindez megtalálható a tzteam.hu weblap hírek rovatában, tanácsot a (06-1) 406-4444 telefonon illetve személyesen a 1161 Bp. XVI. Rákóczi út 48. alatt lehet kapni.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez