CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28833014
|
2007. március 21.
|
|
|
Hozzávalók: 80 dkg rostélyos szelet, 25 dkg gomba, 1 fej hagyma, 1 tojás, 1 dl tejföl, zöld petrezselyem, zsír, bors.
A megtisztított, kivert hússzeleteket megsózzuk. Az egészen apróra vágott gombát kevés hagymás zsírban lepároljuk, hozzáadjuk a felvert tojást, az apróra vágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ezzel a masszával megkenjük a hússzeletek egyik felét, felgöngyöljük, cérnával átkötjük, majd forró zsírban puhára pároljuk, végül lepirítjuk. A húst kivesszük, a cérnát kiszedjük egy tálra. A zsírba belekeverjük a tejfölt, egyszer felfőzzük kevés pirospaprikával és a húsra öntjük. Rizskörítéssel, savanyú uborkával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|