Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28656850
   « Vissza

Kertvárosi Biobolt az Imre utcánál

 « Cikkek és hírek 
2017. november 16.
 

Tudod, milyen a húsmentes felvágott, gabonából készült kolbász? Íme az egészséges ételeket árusító Kertvárosi Biobolt!

Szeretnél egészségesen étkezni, de nem tudsz meglenni édesség, esetleg sajt vagy felvágott nélkül? Akkor a Veres Péter út 149. szám alatti, újonnan megnyílt Kertvárosi Bioboltba feltétlenül látogass el, nem fogod megbánni!

 Hatalmas választékot találhatsz ugyanis az üzletben: a gabonáktól a köreteken át a müzliig, az olajoktól az úgynevezett növényi sajtokon át a csokoládékig bőséges a kínálat. Legyél akár vega, akár ételallergiás, a paleo táplálkozás híve, vagy egyszerűen csak tudatosan szeretnél étkezni, itt biztos, hogy mindent meg fogsz találni, amire a konyhában szükséged lesz.
 Az üzlet tulajdonosai már 27 éve foglalkoznak bio termékekkel, így bátran kérdezhetsz tőlük, mindenben a segítségedre lesznek. Az Imre utcai megállónál október végén nyílt meg legújabb üzletük, de az Örs vezér terén, az Árkádban is működik boltjuk.
 Termékeik között natúr és feldolgozott gabonákat egyaránt találni, például búza, tönköly, zab, rozs, vagy bulgur, köles, hajdina, kuszkusz.

 A bio termékek ökológiai termesztésből származnak, ami azt jelenti, hogy legalább 3 éve nem használnak vegyszert, műtrágyát a termesztésükhöz. A bio termékek útját folyamatosan ellenőrzik, a vetéstől a vásárló asztaláig vizsgálják őket.
 A natúr termékek olyan feldolgozatlan termékek, amelyekben nincs állományjavító, ízfokozó, tömegnövelő, egyáltalán nincs bennük vegyszer.
 A gabonák mellett a lisztekből is kivételes kínálatot találni az üzlet polcain: például bio búzalisztből tízfélét, magliszteket (mint mák-, mandula-, amaránt és kenderlisztet), lisztkeverékeket (például 3 gabonás kenyérliszt), egyéb különlegességeket, mint az Ezékiel lisztet, zöldbanán lisztet, feketeribiszke lisztet, szőlőmag lisztet, csicseriborsó és köleslisztet egyaránt vehetünk.

 Sokan otthon állítják elő a müzlit: ennek alapanyagait is megvásárolhatjuk a bioboltban. Például a müzlik ízesítésére használható granolákat, melyekből ropogós, ízes állagú müzli készíthető.
 A nagy kalciumforrású szezámból is sokfélét árulnak. Mellettük számos gabonatejből, valamint élesztőből is válogathatunk, de akár bio popcornt, húsmentes felvágottakat, gabona kolbászokat is találunk a polcokon. A tésztákból szintén bőséges a kínálat: köles, hajdina, rizs és bio búzatészta, valamint gluténmentes tészta is kapható.
 A kávékból is egyre nagyobb a választék, a bio kávék egyre népszerűbbek a vásárlók körében. Nagy az üzlet növényi sajtválasztéka is, köztük olyan vega sajtok közül válogathatunk, melyek tehenet sose láttak.
 A bolt teakészlete említésre méltó: több mint 300 féle teát árusítanak, de többféle bio – egészséges - édességet is vehetünk itt a gyereknek.
 Akciókkal rendszeresen találkozhatunk az üzletben, de a bio bolt erőssége mégis az egészséges, bio termékek hatalmas kínálata. Étkezzünk tudatosan, egészségesen, ne csak akkor figyeljünk az étkezésünkre, ha betegek vagyunk. A betegségeket megelőzhetjük azzal, ha odafigyelünk arra, mit eszünk.
 Nézzetek be a Veres Péter úti Bioboltba, ahol mindent megtaláltok az egészséges étkezéshez!

kepfile

Kertvárosi Biobolt a Veres Péter út 149. alatt, az Imre utcai buszmegálló előtt (a város felé 50 méterre)

kepfile

Hatalmas a választék lisztekből, még mákliszt, szőlőmag liszt és feketeribiszke liszt is található

kepfile

Akciós a dr.organic bio kozmetikumcsalád – egyet fizet, kettőt vihet. Más biokozmetikumok bevezető áron

kepfile

A tudatosan táplálkozó egészséges ínyencek konyhai alapanyagai: olaj, ketchup és szószkülönlegességek

kepfile

A Kertvárosi Bioboltban minden áruféleségből hatalmas a választék. Az ínyenceknek érdemes megkóstolni az eredeti magkrémeket is.

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez