Helyi Hírek - Független folyóirat   2017.10.18. szerda
Lukács
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 8913436
   « Vissza

Lecsós marhaszelet

 « Receptek 
2017. szeptember 20.
 


Hozzávalók: 30 dkg sovány marhahús, 20 dkg zöldpaprika, 10 dkg paradicsom, 1 fej hagyma, só, olaj
A húst megmossuk, felszeleteljük, a hagymát apróra vágjuk, a paprikát, paradicsomot karikára szeljük. Teflonedényben kevés olajon üvegesre pároljuk a hagymát, hozzáadjuk a hússzeleteket, a zöldpaprikát, sózzuk, majd kevés vízzel 25-30 percig pároljuk, végül beletesszük a paradicsomot is. Újabb 30-40 perc alatt a hús puhára fő.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Jó étvágyat kívánunk!



Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2017. október 18.
Kerületi festőművészek virtuális galériája
Megtekinthetik hivatalos példányszám-igazolásunkat
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez