CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28832974
|
2017. július 19.
|
|
|
Hozzávalók: 60 dkg lapocka, 4 fej vöröshagyma, 5 dkg zsír, késhegynyi őrölt kömény, só, bors A felkockázott húst a zsíron megpirítjuk, míg színét veszti, sózzuk, bőven borsozzuk, majd félpuhára pároljuk kis vizet öntögetve alá. Hozzáadjuk a szeletekre vágott hagymát, fedő alatt pároljuk, amíg a hús meg nem puhul, néha óvatosan megkeverjük, zsírjára sütjük.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|