Helyi Hírek - Független folyóirat   2017.12.16. szombat
Etelka, Aletta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 9321351
   « Vissza

Fokhagymás kacsacomb

 « Receptek 
2017. június 16.
 


Hozzávalók: 4 kacsacomb, 1 kanál zsír, 1 fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 paradicsom, só, bors, majoránna
A combokat megsózzuk, borsozzuk, majoránnával meghintjük és forró zsírban mindkét oldalát kissé átpirítjuk, majd kiszedjük egy másik lábasba. A zsírban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát és ráöntjük a combokra. Rátesszük a vékonyan szeletelt paradicsomot, és mindig egy kevés vizet aláöntögetve, fedő alatt puhára sütjük. Közben saját zsírjával locsolgatjuk, és néha megforgatjuk. Mikor a hős megpuhult, a fedőt levéve pirosra sütjük. Borban párolt káposztával és krumplipürével tálaljuk.
                                                                                                                         Jó étvágyat kívánunk!



Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Apro-link.jpg
preload preload
Ide kattintva megtekinthető
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
Legutóbbi lapszámunk - 2017. december 13.
Kerületi festőművészek virtuális galériája
Megtekinthetik hivatalos példányszám-igazolásunkat
A fogyás lélektana
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Credo Együttes
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez