Minőségi alapanyagokból kellemes áron kínáljuk a fagylaltokat – foglalja össze a Mandula cukrászda üzleti filozófiáját és törekvését Kovács Zoltán mestercukrász. Náluk a fagylaltok valódi gyümölcsöt, tejet, tejszínt tartalmaznak, jó minőségű anyagokból dolgoznak, és ahol csak lehet, eredeti fagyasztott gyümölcsöt használnak a gyümölcsfagylaltok elkészítésénél. Mindezekből fagylaltkelyhek is kérhetők.
A Mandula Cukrászdában egy gombóc fagyi súlya nem lehet kevesebb 50 gramnál, egy gombócot pedig 180 forintos áron mérnek. Kovács Zoltán mestercukrász beavat a szakma titkaiba is: nagy gondot jelent, hogy a fagylaltnak gyakorlatilag nincs szabványa. Az utóbbi időben nagyon sokféle dolgot árulnak fagylaltként, és az sem jelent garanciát a minőségre, ha a drágábbat választja a vendég. Ebben a helyzetben kell a Mandula Cukrászdában meghatározni a minőséget, a mennyiséget és az árat. A minőségre az a garancia, hogy eredeti alapanyagokat használnak. A gyümölcsfagylaltok valódi gyümölcsöt, a tejes fagylaltok tejet, tejszínt, a csokoládés fagylaltok valódi csokoládét és magas zsírtatalmú holland kakaóport tartalmaznak. Az 50 gramos gombóc igazán szépen kerekedik a tölcsér tetején, a 180 forintos ár pedig a környező kínálathoz képest igazán kellemesnek mondható.
A hatalmas gombócokból fagylaltkelyhek is kérhetők, ahol a természetes ízek kiválóan harmonizálnak egymással, és minél többet visznek ebből a baráti árú fagylaltból, annál nagyobb az élvezet – és a megtakarítás. |