Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28602140
   « Vissza

Húsvéti ajánlatok az Art of Life kozmetikában

 « Cikkek és hírek 
2017. március 22.
 

kepfile

   A rákosszentmihályi Rózsa utca 20. szám alatt nyílt az év elején az Art of Life kozmetikai szalon. Különlegességük, hogy a hagyományos kozmetikával karöltve elektro­kozme­tikai szolgáltatásokat is nyújtanak, melyek a legmodernebb gépekkel és eljárásokkal szolgálják a szépülni, fiatalodni kívánó hölgyeket – komoly, látványos eredményeket prezentálva. A szalon kínálatából szeretnénk egy kis ízelítőt adni, amelyeket most, a húsvét közeledtével különlegesen kedvező, akciós áron kínál (2017. április 14-ig) a szalon tulajdonosa, Szalainé Balogh Marianna, aki maga is elektrokozmetikus.

kepfile

    Forradalmian új eljárás a HIFU, egy műtét nélküli, mikrofókuszált ultrahanggal működő, bőrfiatalító eljárás – amely a bőrt 3 mélységben serkenti kollagén­termelésre, s kortól függően néhány hónap alatt éri el teljes bőrfiatalító hatását! Kedvező hatásai: szemöldök emelés, szemkörnyéki ráncok csökkentése, arckontúr megemelése, pórusösszehúzás és aknés hegek kezelése, tokalifting, bőr feszesítése. Az eljárás hatékonysága orvosilag igazolt. Most még 52.000 Ft-ért, 65 ezer Ft helyett!
     A rádiófrekvenciás Thermage – a HIFU „kistestvére” – elsősorban a felületi kis ráncokat tünteti el, ám nagyon hatékonyan, és igen kedvező árfekvésben: most egy teljes arckezelés 50 ezer Ft helyett mindössze 25.000 Ft!
    A kavitációs, rádiófrekvenciás zsírbontás során mozgásra és súrlódásra késztetik a zsírsejteket, ezzel könnyítve a szervezet számára a raktározott felesleg lebontását. Most komplett életmódváltás programmal kínálják: igény esetén a professzionális Forever készítményekkel. 5 alkalmas Lipo laseres, kavitációs, rádiófrekvenciás zsírbontás + nyirokmasszázs, a kezelések végén flabelossal – 60 ezer Ft helyett most 45 ezer Ft + 1 alkalom!
     A hullámmasszázs egy légkamrás gépi készülékkel végezhető, amely segítségével a nyirok- és vérkeringés felélénkül, és ezáltal éri el méregtelenítő, alakformáló hatását. Ahogy a salakanyagok a kezelés hatására elkezdenek a szervezetből kiürülni, úgy lesz szebb, feszesebb a bőr, egészségesebb a test. Jó kiegészítője lehet egy diétának, fogyókúrának, növeli a hatásfokot. A hullámmasszázs infraszauna funkcióval is kombinálható. A 10+1 alkalmas bérlet most 44 ezer Ft helyett csak 30 ezer Ft!!!
   Az E-light géppel kezelhetők a pigmentfoltok, a rosacea, a hajszálér, a pattanásos bőr, és végleges szőrtelenítés is végezhető.
További szolgáltatásaik között megtalálható a manikűr-műköröm – az itt készült csodás körmök a Crystal Nails és Szécsényi Tündi közös érdeme. (Gél lakkozás ajándék kézmasszázzsal: most 3000 Ft.) A sminktetoválás művészetét Szilágyi Ildikó műveli a szalonban.
    Hagyományos kozmetikai kezeléseken Barnák Andi várja a kedves vendégeket, aki már 24 éve dolgozik az emberek közérzetének javításán. Eleinte mint masszőr, 2004-től pedig már mint kozmetikus. Kizárólag natúrkozmetikumokkal dolgozik, elhivatott a természetesség iránt. Vallja, hogy „A szépség egy hozzáállás! Nincs semmi titok.” – s ő segít a megfelelő hozzáállás kialakításában.
    Marianna – mint elektro­kozmetikus – folyamatosan képzi magát, és a megszerzett tudást a szépülni vágyók érdekében kamatoztatja is. Jókedélyű, gyakorlott csapatának célja, hogy a hozzájuk fordulók szépségének és egészségének megőrzését elősegítsék minőségi szolgáltatásokkal, igényes szakemberekkel egy gyönyörű szalonban, és azon fáradoznak, hogy a hozzájuk betérő vendég elégedetten távozzon – és vissza is térjen…
     Bejelentkezés, előzetes időpont­egyeztetés: +36-30-948-4555

      kepfile                          kepfile

Szalainé Balogh Marianna tulajdonos – elektrokozmetikus                   Barnák Andrea – kozmetikus,masszőr        

       kepfile                         kepfile

Orbánné Alekszi Krisztina– okleveles                                                              Szilágyi Ildikó – sminktetováló kozmetikus
elektrokozmetikai   szakoktató

      kepfile

        Szécsényi Tünde – manikűr - műkörömépítés


kepfile

Art of Life Szalon • 1161 Budapest, Rózsa utca 20.
Web: www.artoflife-szalon.hu • Tel: +36 30 948 4555

 

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez