Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28598279
   « Vissza

Tavaszi megújulás az Art of Life szalonban

 « Természetgyógyászat, szépség és egészség 
2017. február 17.
 

kepfile

    A rákosszentmihályi Rózsa utca 20. szám alatt egy igazán impozáns, tágas kozmetikai szalon nyílt az év elején – Szalainé Balogh Marianna, a szalon tulajdonosa lelkesen vezet körbe családi házuk emeleti részén, mely kimondottan erre a célra lett kialakítva, és igényes küllemében férje (aki belsőépítész mérnök) keze munkáját is dicséri.
   A szalon különlegessége, hogy a hagyományos kozmetikai szolgáltatásokat jól kiegészítve olyan magas színvonalú szolgáltatásokkal állnak a kedves vendégek rendelkezésére, amelyek megfelelnek a kozmetikai ipar modern vívmányaival szemben támasztott követelményeknek. Ilyen például a HIFU kezelés, egy műtét nélküli bőrfiatalító eljárás, amely a bőr három különböző mélységében (1,5, 3 és 4,5 mm) „mátrixban”, vízszintesen és függőlegesen is „megdolgozza” a bőrt, fokozva a kollagéntermelést, és ezáltal éri el fantasztikus bőrfiatalító hatását! Kedvező hatásai: szemöldök emelés, szemkörnyéki ráncok csökkentése, arckontúr megemelése, pórusösszehúzás és aknés hegek kezelése, tokalifting, bőr feszesítése – a HIFU-val! Ez a kezelés ebben a szalonban teljes arc esetén most bevezető áron 65.000 Ft, ami töredéke a belvárosi áraknak! (Fenti képünkön a HIFU kezelést Orbánné Alexi Krisztina elektro kozmetikus és oktató végzi, aki korábban az egészségügyben dolgozott.)

kepfile


    A Thermage – a HIFU „kistestvére” – elsősorban a felületi kis ráncokat tünteti el, nagyon hatékonyan, és igen kedvező árfekvésben: most egy teljes arckezelés mindössze 20.000 Ft! Ez a fajta kezelés a bőrfeszesítés és kontúrjavítás biztonságos és ellenőrzött módja, a szervezet saját kollagénjének stimulálását végzi, a bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét megújítja. A kozmetikai kezelések során Forever és Dermedics termékeket használnak, de egyéni kéréseket is figyelembe vesznek.

kepfile


    A különlegességek között említeném még a hullámmasszázst – ez egy légkamrás gépi készülékkel végezhető, amely segítségével a nyirok- és vérkeringés felélénkül, és ezáltal éri el méregtelenítő, alakformáló hatását. Ahogy a salakanyagok a kezelés hatására elkezdenek a szervezetből kiürülni, úgy lesz szebb, feszesebb a bőr, egészségesebb a test. Jó kiegészítője lehet egy diétának, fogyókúrának, növeli a hatásfokot. A hullámmasszázs infraszauna funkcióval is kombinálható. 3000 Ft/alkalom, akciósan most a bérlethez egy alkalom ingyen jár!
   És ha már a fogyásnál tartunk, érdemes megemlíteni a kavitációs zsírbontást is, melynek során a kavitációs eszközzel mozgásra és súrlódásra késztetik a zsírsejteket, ezzel könnyítve a szervezet számára a raktározott felesleg lebontását. Minden kezelést rádiófrekvenciás, hatógéles bőr­feszesítés követ. Jó kiegészítő ehhez a kezeléshez a Forever professzionális készítmények, amelyeket a kozmetikában is felhasználnak.

   Még néhány ízelítő az Art of Life Szalon szolgáltatásaiból: hagyományos kozmetikai kezelések, E-light végleges szőrtelenítés és bőrkezelés, sminktetoválás, masszázs, manikűr, műköröm – Crystal Nails-el varázsolnak csodás körmöket a kedves vendégeknek!
Marianna, mint elektro­kozmetikus kamatoztatja tudását a szépülni vágyók érdekében. Jókedélyű, gyakorlott csapatának célja, hogy a hozzájuk fordulók szépségének és egészségének megőrzését elősegítsék minőségi szolgáltatásokkal, igényes szakemberekkel egy gyönyörű szalonban, és azon fáradoznak, hogy a hozzájuk betérő vendég elégedetten távozzon – és vissza is térjen…

kepfile

   Exkluzív ajánlat a Helyi Hírek olvasóinak: HIFU teljes arckezelés 65.000 Ft helyett 52.000 Ft – bőrápoló szérummal (2017. március 17-ig)
Bejelentkezés, előzetes idő­pont­egyeztetés: +36-30-948-4555

      kepfile

Art of Life Szalon • 1161 Budapest, Rózsa utca 20.
Web: www.artoflife-szalon.hu • Tel: +36 30 948 4555

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez