Helyi Hírek - Független folyóirat   2021.09.25. szombat
Eufrozina, Kende
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 22143919
   « Vissza

Felsál pikáns mártással

 « Receptek 
2017. január 17.
 



Hozzávalók: 80 dkg szeletelt marhafelsál, 3 dkg zsír, 50 dkg paradicsom (vagy 2 dl paradicsomlé), 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 dkg liszt, ecet, babérlevél, bors, só

A szeleteket lehártyázzuk, nagyon vékonyra kiverjük, besózzuk és forró zsíron mindkét oldalát átsütjük, majd fedő alatt félpuhára pároljuk. A szeleteket kiszedjük és a visszamaradt zsírban egy fej apróra vágott hagymát halványra pirítunk, liszttel meghintjük, és a paradicsommal felöntjük. Adunk hozzá babért, pár szem egész borsot, kávéskanál ecetet, zúzott fokhagymát, vizet. A hússzeleteket visszatesszük a mártásba, és egészen puhára pároljuk. Tálaláskor a mártást átszűrjük, rizst, vagy makarónit adunk mellé.
                                                                                                                                 Jó étvágyat kívánunk!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2021. szeptember 15.
2021. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez