Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28600028
   « Vissza

Helyben sütött friss péksütemények a Jókai úti CBA Prima üzletben

 « Cikkek és hírek 
2016. november 8.
 

kepfile

Tovább bővítette árukínálatát a XVI. ker Jókai utca 2. szám alatti CBA Príma. A megszokott kenyér- és pékáruválaszték mellett friss, helyben sütött, prémium minőségű, és nagyon finom péksüteményekkel várják a vevőket a hét hat napján.

    – A nyár elején egy nagykemencés programot indított el az üzlethálózat, a Jókai úti üzletbe mintegy két hónapja került a kelesztővel egybeépített programozható kemence. Az újítás lényege, hogy friss, helyben sütött pékáru nagy választékával tudják kiszolgálni a vásárlókat. Mintegy 80 féle terméket sütnek az üzletben, elsősorban finompékárut (például magvas, rozsos kiflit, sajtos, tepertős pogácsát, túrós batyut, magvas barna cipót, fahéjas és kakaós csigát), de különféle kenyereket is találhatunk a választékban. Ez azt jelenti, hogy nyitástól zárásig folyamatosan friss, meleg pékárut találnak a vevők a bolt polcain a hét minden napján, naponta más és más választékban – mondta el lapunknak Balatoni László kereskedelmi igazgató.

    A nagyon korszerű gőzös kemence az eladótérben, a Fornetti pult mögött lett elhelyezve, így a kíváncsi vevők megfigyelhetik, miből is készül az a sok finomság, ami kisütve azután a pultra kerül. Az alapanyagot nyilván nem a boltban, hanem szakműhelyben készítik el (speciális élesztővel), majd a tésztát lehűtve tárolható és szállítható állapotban csomagolják. A boltban az előkészített tésztát felmelegítik, majd az előírásokat gondosan betartva megkelesztik. A kelt tészta a vevők szeme előtt kerül a kemencébe, és aki netán otthon is leutánozná a technológiát, az leolvashatja a sütési hőfokot és időt, valamint azt, hogy a sütés folyamán mennyi gőzt adagolnak a sütőtérbe. A késztermék olyan finom és ropogós, mintha a vidéki nagyi készítette volna, nagy-nagy szeretettel.

kepfile

    Ez a szolgáltatás érthetően nagyon népszerű a vásárlók körében, így a CBA bolthálózat egyre több üzletében megtalálható.
    A Jókai utcai üzletben mindig nagy a forgalom, hiszen a kerület központjában található. A hatalmas eladótéren bőséges áruválasztékkal fogadják a betérő vásárlókat.
Nagy figyelmet fordítanak az egészséges táplálkozással kapcsolatos termékekre is, így bio- és reformtermékekkel, köztük glutén- és laktózmentes élelmiszerekkel, diabetikus termékek nagy választékával várják a vevőket. Az üzlet frissárukészlete igazán elismerésre méltó: van tőkehúspult, ahol friss baromfi-, sertés- és marhahús kapható, a csemegepultban felvágottak, sajtok és hidegkonyhai készítmények nagy választéka várja a vásárlókat. Friss zöldség és gyümölcsválaszték közvetlenül a bejárat mellett található. A boltban remek meleg konyha is működik (a bejárattal átellenben, az üzlet túlfelén), ahol a frissensültektől a grillételeken át a levesekig, főzelékekig naponta változó kínálattal állnak a vevők rendelkezésére.
Sok szeretettel várják a kedves vásárlókat hétfőtől péntekig reggel 6-tól 20 óráig, szombaton 6.30-tól 20 óráig.

kepfile

Mátyásföld központjában, a Jókai út 2. szám alatti CBA Prima üzletben friss áruk nagy választékával várják a vásárlókat hétfőtől péntekig 6-20 óráig, szombaton 6:30-tól 20 óráig

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez