Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28598087
   « Vissza

Az Árpádföldi Tenisz Club történelmi sikere

 « Cikkek és hírek 
2016. október 11.
 

     Olyan már volt, hogy az Árpádföldi Tenisz Club teniszcsapata az OB 3-ban szerepelt, és olyan is volt már, hogy a klub egy-egy játékosa figyelemre méltó eredményt ért el. Végtére is egy 31 esztendős egyesületről beszélünk. Ám, még ennek a sokat látott 31 esztendős egyesületnek az életében is történhetnek csodák. Márpedig az, ami idén történt velük, már-már csoda kategóriába sorolható. Az egyesületnek ugyanis mindkét csapata bajnokságot nyert. Ráadásul úgy, hogy már az utolsó forduló előtt biztossá vált a győzelmük. Márpedig ilyen eredményre az elmúlt 31 évben még nem akadt példa. Az egyik csapat a Budapest-bajnokság II. osztályában, a másik a Budapest I. osztály tartalékbajnokságában győzött. Ráadásul ez utóbbi siker azt is jelentette, hogy az egyik gárda visszajutott az OB 3-ba. Ez a szint pedig a klubnak is nagy lökést adhat. Már most többen jelezték, hogy OB-s szinten szívesen játszanának az ÁTC-ben, így arra is lehetőség van, hogy a jelenlegi játékoskeret még továbberősödjön a jövő májusi rajtig.
    Az Árpádföldi Tenisz Clubban 35 igazolt versenyző teniszezik. Köztük van három fiatal is, akik már országos szinten is figyelemre méltó eredményekkel rendelkeznek. A 14 esztendős Amberger Hanna 14. a magyar ranglistán, a 13 éves Kincses Kristóf a saját 2003-as korosztályában a 4-5. helyen áll, tagja a korosztályos válogatott keretnek is, és az ÁTC I-es felnőtt csapatának is alapembere már. A négy évvel fiatalabb öccse, Kolos pedig a nála idősebbek között is megállja a helyét. Természetesen az „árpádföldi almák” sem estek messze a fájuktól, Hanna édesapja az ÁTC elnöke és játékosa, Amberger Árpád, míg Kristóf és Kolos apukája, dr. Kincses Attila a klub elő csapatának első számú játékosa, illetve a közelmúltban rendezett házibajnokságnak is a nyertese volt. (R. T.)

kepfile

ÁTC I -es csapat képen látható tagjai balról jobbra: Müller Gábor, Fülöp László, Amberger Árpád, Dr. Kincses Attlia, Kincses Kristóf, Baumholczer Tamás, Dr. Pászti Nagy András. (A képről hiányzik: Mészáros Gyula, Bolevácz Gábor, Boda Máté, Boda Csaba és Császár László)

kepfile

ÁTC II-es csapat képén látható tagjai balról jobbra: Gondos György, Mészáros Gyula, Bédi András, Sheiling György, Horváth Gábor(gugol), Baumholczer Tamás, Császár László, Vlaszák Géza, Fodor Róbert(ül). (A képről hiányzik: Müller Dávid, Kovács Zoltán, Domján János, Dankó Ferenc, Greguss Tamás és Dikácz Ernő)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez