Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28602147
   « Vissza

Meghitt hálószobák – pihentető alvás

 « Cikkek és hírek 
2016. augusztus 17.
 

Cikksorozatunk negyedik, befejező részében a lakások legmeghittebb zugába, a hálókhoz érkeztünk. Előző számainkban bemutattuk a Siculus Bútoráruházat, mely a XVI. kerület határában, Kistarcsán található. Az teljes lakás berendezhető kínálatukból, az előszobától kezdve, a nappalin, étkezőn és fürdőszobán át a konyháig.

– Milyen vásárlói igényekkel fordulnak Önökhöz a hálószoba berendezésével kapcsolatban?
– Az otthonok legintimebb szobájáról van szó, ezért igyekszünk az ágyak és matracok kiválasztásánál ennek megfelelő légkört teremteni a vásárlók számára. Külön szintet rendeztünk be a matrackínálatnak, és minden esetben arra bíztatjuk a hozzánk látogatókat, hogy feküdjenek rá a matracokra a szokásos alvási pozíciójukban, úgy próbálják ki azokat.
– Életünk harmadát ágyban töltjük, tudom, hogy fontos a jó matrac kiválasztása – de milyen szempontok szerint?
– Valóban: pihentető alvás nélkül életünk aktív részében sem tudjuk a valódi formánkat hozni. Akár rugós, akár hideghab matracról van szó, van néhány kérdés, ami alapján könnyen leszűkíthető az adott személynek megfelelő matracok köre. Ebből következik tehát, hogy nincs abszolút értelemben vett jó matrac, hanem mindig személyhez kapcsolódik a „jó” fogalma. Fontos támpontok a szűrésnél, hogy milyen keménységet szeretne, izzadékony-e alvás közben, kényelmesnek tartja-e a memory-réteget a matracon. Kizárólag minőségi, gyógymatracokat forgalmazunk. Kínálatunkban a feltekerve hazavihető vákuummatracok is szerepelnek a teljes skála elemeiként az egyszerű, vékonyabb, ifjúságitól kezdve, a 10-15 év garanciával rendelkező, komoly súllyal terhelhető termékekig. Visszatérő vásárlóink visszajelzése alapján mondhatom, kollégáink hasznos tanácsokat tudnak adni a választáshoz.
– Milyen típusú hálószobákat forgalmaznak?
– A bútorlapos család elemei széles körben variálhatók. Az ágyak tartóssága mellett ebben látom az előnyét. Elemes bútorkínálatunkból a rendelkezésre álló hely és igények szerint össze lehet válogatni a legjobb megoldást hálóba vagy ifjúsági szobába. Jelenlegi akciónkban már komplett hálószobabútort kínálunk 79900,- forintért.
    A natúr és pácolt fenyőbútorok adják a háló-kínálatunk másik vonalát. Ruhásszekrények, sokféle komód, sarokszekrények, éjjeliszekrények mellett, ágyneműtartós franciaágyak közül olyat is tartunk, amit a tetőtérbe is fel lehet vinni. Előfordult nem egyszer, hogy a vásárló nálunk döbbent rá, hogy bizony probléma lesz az elképzelt bútor elhelyezése (az ajtó vagy lépcsőház túl szűk) ezért lapraszerelt termékeket is tartunk.
    Fenyőbútorokból a nappali, étkező és ifjúsági szobák berendezésére is megoldható, találhatók nálunk tálalók, asztalok, íróasztalok, székek, könyvespolcok; emeletes, tároló fiókos és ágyneműtartós ágy is.
– Interneten is lehet rendelni Önöktől?
– A honlapunkon való tájékozódást ajánlom mindenkinek (megújulása hamarosan várható), de minden esetben azt javaslom, hogy látogassanak el hozzánk, nézelődjenek üzletünkben, és próbálják ki azt fotelt, heverőt vagy matracot, mert tartós fogyasztási cikkről van szó, és a legfontosabb az, hogy hosszú távon elégedettek legyenek a választásukkal.

– Hogyan lehet Önökhöz eljutni?
– A pontos címünk: Kistarcsa, Bellus József u. 2-4. Nyitva tartás: H-P: 10-18, Szo-V: 9-16 óráig. Elérhetőségeink: www.siculuskft.hu, tel: 20-4600585, 28-473188

kepfile 

kepfile

kepfile

kepfile

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez