Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28602181
   « Vissza

Kincsek a Siculus Bútoráruházban

 « Cikkek és hírek 
2016. július 13.
 

A nappali bútorokról kérdezzük a tulajdonost, Szécsi Lászlót. Előző számainkban bemutattuk az áruházat, mely a XVI. kerület határában, Kistarcsán található. Az teljes lakás berendezhető kínálatukból, az előszobától kezdve, a nappalin, étkezőn és fürdőszobán át a hálóig, beleértve a matracokat is.

kepfile

     – Előző lapszámunkban a konyhabútorokról beszélgettünk. Lépjünk most be a nappaliba!
     – A lakások legfontosabb pontja lakberendezési szempontból a nappali. Itt tartózkodunk a legtöbb ideig, itt fogadjuk vendégeinket. A legnagyobb gonddal ezeket a bútorokat válogatjuk össze magunk és családunk számára.
     – Szekrénysorok és ülőgarnitúrák is vannak Önöknél?
Az ülőgarnitúrákkal kezdem, mert a bútorpiacon ebből óriási a kínálat. A Siculus Bútoráruház úgy igyekszik kitűnni a sorból, hogy magyar gyártók mellett erdélyi beszállítókkal is dolgozunk. A gondos válogatás során olyan partnerre találtunk, ahol a cégvezetés nem az olcsó tömegtermékekben gondolkodik, hanem a, részletes tervezés, pontos kivitelezés és tartós használati cikkek gyártásának híve – mindezt megfizethető áron. Azt tartja értéknek, hogy termékei akár generációkat is kiszolgálnak. Ezért nagy hangsúlyt fektet a külső mellett a belsőre is – lám, ez a bútorokra is igaz!
     – Amikor egy ülőgarnitúrát választok, az alakját és a színét, szövetét nézem. Más is fontos lehet tehát?
     A szövet alatt nem látszik a szerkezet, csak használat során derül ki, hogy mennyire időtálló egy termék. Az említett partnerünk, ahol arra van szükség, gőzölt bükkfából készíti a vázszerkezetet. (A teljes termékre 3, a vázszerkezetre 8 év a garancia.)
     A másik értéke ezeknek az ülőgarnitúráknak, hogy nagy gondot fordítanak a külső megtervezésére. Ritka az a gyártó, aki neves iparművésszel tervezteti a sorozatgyártott bútorait. Kiemelném az íves Havanna kanapét, vagy a 45 fokos Anatólia sarkot, libatollal töltött párnáival. Még a hagyományosnak látszó egyszerű kanapénak is különleges a formavilága, csempésznek bele valami egyedi, csak rájuk jellemző apró szépséget.
     – Fényreklámjukon olvastam az ún. „aqua clean” szövetekről. Ez mit jelent?
     A nanotechnológia elterjedésével elérhető áron választható olyan szövet, amiről a szennyeződést (pl. golyóstoll vagy csokoládéfagylalt) vizes ronggyal le lehet mosni. Nincs többé tehát „kényes szín”.
      – Bemutató darabon megtekinthető ez a szövettípus?
      Igen, van aqua clennel bevont garnitúránk, de rendeléskor kárpitot választani tapintható szövetminták teljes szín- és mintaskálája alapján lehet.
      – Nappaliba való szekrényeket is találunk Önöknél?
      Teljes szekrénysorokat, ill. elemekből választható variálható rendszereket kínálunk matt és fényes frontokkal, változatos színekben. A vevők személyesen válogathatják össze a lakásukba legjobban illeszkedő kompozíciót. Szeretnénk a teljes színválasztékot a bemutatótérben tartani, de úgy tűnik, a közel 1500 m2 mégsem elég nagy…
      Az előző cikkben bemutatott különleges front-bevonatok (bármilyen hozott vagy választott mintázat és szín, tapintható forma a bútorlap felületén) a nappali bútoron olyan egyedi kép megjelenítését teszik lehetővé, amitől a nappalink valóban saját személyünkre alakított lesz.

kepfile

kepfile

kepfile

         – Hogyan lehet Önökhöz eljutni?
     – A pontos címünk: Kistarcsa, Bellus József u. 2-4. Nyitva tartás: H-P: 10-18, Szo-V: 9-16 óráig. Elérhetőségeink: www.siculuskft.hu, tel: 20-4600585, 28-473188

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez