Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28603437
   « Vissza

Rendszergazda – kis cégeknek

 « Cikkek és hírek 
2016. május 10.
 

     Az adatokat túszul ejtő vírusok korában minden eddiginél fontosabb a munkaeszközként használt számítógépek szakszerű, biztonságos felügyelete. Egyre több olyan kisvállalkozás van, ahol egyszerűen megáll az élet, ha meghibásodik a számítógép. Szinte minden vállalkozás használ számlázó és készletnyilvántartó programot, amit kis ideig lehet kézi számlával működtetni, de például egy könyvelőirodában teljesen leáll a munka, ha hiba kerül a rendszerbe. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az adatokat eltüntető túszejtő vírusok milyen károkat okozhatnak a winchesteren lévő mentett állományokban is.

    – Az biztos, hogy aki a napi munkához akarja használni a számítógépet, annak gondoskodnia kell a gépek és a hálózat megfelelő karbantartásáról – mondja Takács Zoltán a TZteam számítástechnikai cég vezetője. – Ezt felismerve kínálunk rendszergazdai szolgáltatást a néhány gépet működtető kisvállalkozásoknak is.
     A kapcsolatfelvétel után a TZteam szakemberei meglátogatják a kisvállalkozás telephelyét, és felmérik az ott működő számítógépes rendszert. Ezt követően elvégzik a gépek karbantartását, szükség szerinti javítását, kiegészítését, majd telepítik a távfelügyeleti szoftvereket. Megbeszélik a tulajdonossal, hogy milyen adatok fontosak a cégnek, és megszervezik azok automata mentését.
     Ezt követően a TZteam szakemberei rendszeresen ránéznek a gépre (a távfelügyeleti hálózaton, táveléréssel), ellenőrzik a rendszert, elvégzik a kisebb beállításokat úgy, hogy abból a cégnél akár észre sem vesznek semmit – legfeljebb azt, hogy a számítógépek mindig optimálisan működnek. A TZteam szakemberei rendszeres időközönként megjelennek a cégnél, elvégzik a szükséges tisztításokat, ellenőrzéseket. Különben csak akkor látják őket, ha valami baj van.
     Számítógépekről lévén szó, a baj lehet hardveres vagy szoftveres. A távelérés révén a szoftveres hibákat kis szerencsével akár nyomban ki tudják javítani, a hardveres hibák javítása sem okoz hosszas kimaradást, hiszen a TZteam nem csak szerviz, hanem számítástechnikai szaküzlet és egyben webáruház, tehát a szükséges alkatrész vagy készleten van, vagy nagyon gyorsan be tudják szerezni.
     Egy biztos: a TZteam szakemberei elboldogulnak bármiféle hibával, aki tehát őket választja rendszergazdának, bizton számíthat a számítógépes rendszere stabil működésére. Miután a kisvállalkozások profilja nagyon sokféle lehet, és a támogatási igény is erősen eltérő, minden egyes megkeresésre a gépek számától és a támogatási igénytől függően egyedi árajánlatot adnak.

TZteam Számítástechnikai Szaküzlet, Szerviz és Webáruház
1161 Bp. Rákóczi út 48. • Tel/fax: 406-4444, 30/989-2093
E-mail: sales@tzteam.hu • Web.: www.tzteam.hu • H-P 9-18, Szo 9-13-ig

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez