Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28600085
   « Vissza

4. CSÖMÖRI BRINGAFESZTIVÁL

 « Cikkek és hírek 
2016. május 10.
 

Bringafesztivál és Magyar Bajnokság Csömörön július 16-17-én

   Gőzerővel folynak a 4. Csömöri Bringafesztivál előkészületei. A történelmi eseménynek otthont adó patakparti Bulgárkert egyre zöldebb, a pályák karbantartása is elkezdődött, hogy a nyárra a legjobb formáját mutassa a rangos mezőnynek. Az idei Bringafesztivál ugyanis tényleg különleges lesz, hiszen a kétnapos hétvégi sportfesztivál keretében idén Csömörön először állnak rajthoz hazánk mountainbike olimpiai cross kategóriájának legjobbjai a Magyar Bajnokság keretein belül (a korábbi években Magyar Kupa-futamok már voltak itt), ráadásul az augusztusi riói olimpia megnyitója előtt néhány héttel, remélhetőleg kvótásainkkal együtt mindenki a csúcsformájához közel érkezik majd a Kálvária-hegyen kialakított, legendásan látványos és nehéz pályára.
  A sportolók és a szervezők is kiemelt koncentrációval teszik a dolgukat, hogy minden apró részlet a legtökéletesebb legyen a július 16-17-i hétvégére. A hazai pályán induló főszereplők, azaz a csömöri kerékpárosok, a Cube-Csömör tagjai Valter Tibor edző vezetésével a mallorcai edzőtábor után a hazai versenyek mellett Szerbia, Ausztria, illetve az Egyesült Államok felé vették az irányt, hogy minél több ranglistapontot szerezzenek. A folyamatosan „szállított” dobogós helyek és a jó forma remélhetőleg a Csömöri Bringafesztiválon is meghozza majd a gyümölcsét.
    A profik mellett természetesen az amatőrök, a kicsik és a nagyok is megtalálhatják a számukra legtesthezállóbb programot a hétvége során, hiszen a bajnokság futamain kívül különböző játékok, ügyességi feladatok, nyeremények és egyéb meglepetések is várhatóak – a finom helyi specialitások és a kánikulában elmaradhatatlan jéghideg frissítők mellett. A szombati napon ismét lesz kistérségi körtúra a környék településeire, amelyre minden kerékpáros kirándulót, amatőr érdeklődőt szeretettel várnak.
   A verseny rangjának megfelelően az évről évre egyre népszerűbb biciklis esemény hivatalos honlapja is megújult. A verseny és a programok felvezetéseként rendszeresen frissülő tartalommal jelentkezik majd – beharangozók, sportágtörténeti visszatekintések, riportok, eredmények, interjúk, illetve a kísérő programok előkészületei minden mennyiségben! (bringafeszt.hu, facebook.com/bringafesztival)

kepfile

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez