Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28600119
   « Vissza

Pöti-Muri Zsúrszerviz – ahol minden gyermek konyhafőnök lehet!

 « Cikkek és hírek 
2016. május 10.
 

kepfile

     Ha van egy gyereked – úgy 4 és 12 év között – tuti, hogy már találkoztál azzal a felemelő érzéssel, amely a szülinapja közeledtével fejfájással és netán elkeseredéssel párosul, az esetleges pánikhangulatról nem is beszélve… Hogy lehet túlesni fájdalommentesen az eseményen úgy, hogy a gyereknek minimum életreszóló élmény legyen? Erre ad megoldást egy ötletes vállalkozás, a „Pöti-Muri”!
    Kocó Éva, a vállalkozás szülőanyja – aki nem mellesleg néhány szülinapi zsúron már túl van gyermekei jóvoltából – pont ilyetén tapasztalatai okán ötlötte ki, hogy létrehoz egy olyan helyet, ahol a gyerekek igazán jól érezhetik magukat, és a szülők is nyugodtak lehetnek: különleges programot szerveztek csemetéjüknek!!!
     De mi is ez a Pöti-Muri? A Facebook oldalukon böngészve a következőket olvashatjuk: „Egy kevésbé elterjedt gyerekzsúr programot kínálunk azok számára, akik nem a megszokott játszóházas partykat kedvelik. Nálunk a gyerekek beszabadulhatnak a konyhába, ahol elkészíthetik maguknak az ünnepi ételt. A szülőknek nem kell aggódnia a rendetlenség és a buli utáni takarítás miatt. Sőt, miközben a gyerekek szorgoskodnak, lehetőségük van kellemes környezetben teázni, beszélgetni.”
     Unokámmal, aki még ugyan nincs 3 éves, meghívott vendégek voltunk a Pöti-Muri egyik próba-partíján. Ilyen kicsi gyerekek ugyan itt nem szoktak lenni, de az ott eltöltött néhány óra úgy röpült, el, hogy észre sem vettük! Timi belevetette magát a pizzakészítésbe, a muffindíszítésbe, a szembekötős játékban pedig boldogan tapogatta ki az almát, és büszkeségemre ki is találta! A kézműves foglalkozáson a gyerekek ajándékot is készítettek anyukájuknak. Hihetetlen jó hangulatban telt az idő, és a gyerekek egy percig sem unatkoztak! És még egy nagyon fontos: az egészet a Pöti-Muri vezetője, Éva vezeti, ő foglalkozik a gyerekekkel, nagy szakértelemmel tevékenykedve a konyhában. Mindig is csodáltam talpraesettségét, kreativitását, mikor egy vendégséget kellett megszervezni, akárhány fővel! Na, most azt csinálhatja, amihez mindig is értett! A konyhaművészet, és a gyerekek, akikkel mindig megtalálja a közös nevezőt. S ne feledjük, ez egy igazi családi vállalkozás, mindenki kivette a részét abban, hogy ez az ötlet megvalósulhatott! A lányok továbbra is nélkülözhetetlen segítségek, és örömmel veszik ki részüket minden tevékenységben: legyen az előkészület vagy játék a gyerekekkel… Gratulálok a kiváló ötlethez, és jó sok murit kívánok nekik! (Sz. K.)

    „A közelgő gyereknap alkalmából egyéni jelentkezőkből állítunk össze csoportokat. A Pöti-élményre vágyó gyerekek kipróbálhatják, milyen nálunk egy muri. Időpont: 2016. május 28. Előzetes bejelentkezés: 06-30-266-6373 • facebook: Pöti-Muri” Cím: 1103 Noszlopy utca 16/b (jó parkolási lehetőséggel)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez