Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28603311
   « Vissza

Megnyílt az Aranypatkó Étterem

 « Cikkek és hírek 
2016. április 13.
 

Újra megnyílt Kerepesen, a valamikori postakocsi-állomás helyén az Arany­patkó étterem. Alább az új és színvonalas étterem bemutatkozását olvashatják.

kepfile

    Éttermünk Pest megyében, Kerepes város szélén, a 30-as főút mellett található. Az étterem korábban a Patkó Csárda nevet viselte, mely a többszöri tulajdonosváltást követően 6 évvel ezelőtt bezárta kapuit.
    Vállalkozásunk igazi kis kincsként tekintett az étteremre, mely azonnal szerelem volt mindannyiunk számunkra. Az átalakítási munkálatok megkezdésekor tudtuk, hogy nagy munka áll előttünk, de abban is biztosak voltunk, hogy egy igazi kis család-, és gyerekbarát éttermet szeretnénk létrehozni. A munkálatok ideje alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön és, hogy minden korosztály kellemesen és elégedetten töltse el az időt Nálunk. Kemény munka áll mögöttünk, de az álmunk valóra vált! Sikerült egy olyan étterem megálmodása és megalkotása, mely a családok törzshelyévé válhat a következő években.
    Az étterem új belső tereinek kialakításakor nagy figyelmet fordítottunk a letisztult, elegáns színek, bútorok használatára a praktikusság figyelembevétele mellett. Családbarát étteremként igyekeztünk egy igazi kis gyerekbirodalmat kialakítani apró vendégeink számára is, ahol kedvükre szórakozhatnak és játszhatnak, míg a család többi tagja kényelmesen elfogyasztja ételét, italát.
     Jó idő esetén kerthelyiségünkben is elfogyaszthatják ételeinket kellemes környezetben.
     Az Aranypatkó Étterem konyhájában elkészített ételek egyaránt kiválóak lehetnek miden korosztály számára, húsevőknek és vegetáriánusoknak, a hagyományos ízekre vágyóknak, de még a diétázók számára is akad választék bőven. Ételeink közül a cukorbetegek, laktóz-, és gluténérzékeny vendégek is kedvükre válogathatnak a finomságok közül. Étlapunk elválaszthatatlan része az ételek kalória és szénhidrát tartalmának megjelölése is, mely az ételválasztás elengedhetetlen része az egészséges és tudatos életmódot követő vendégek számára.
     Ételeinket a modern konyha különleges íz világa és kreativitása jellemzi, de a klasszikus magyar fogások is terítéken vannak. Étlapunkban szezonális ajánlatokkal is találkozhat. Ételkínálatunk angol nyelven is elérhető.
     Tökéletes helyszín lehetünk ballagásra, családi eseményekre, évfordulókra, osztálytalálkozóra, esküvőkre. Igény esetén, magas színvonalon, teljes körű lebonyolítással vállaljuk bármely esemény, rendezvény megszervezését.
   Konyhafőnökünk Baracskay Tibor, aki mindig kellő odafigyeléssel és precizitással, friss és minőségi alapanyagokból álmodja meg ízletes ételeinket. Az állandó személyzet vezetésével, szakmai tudásával biztosítjuk vendégeink részére a kiváló minőségű ételek és italok barátságos, és kedves felszolgálását.

kepfile
     

           kepfile          kepfile

 

  kepfile     kepfile

     Éttermünk két klimatizált termével 60 + 30 fő befogadására alkalmas. Minden Kedves Vendégét várja télen-nyáron, keddtől-péntekig 12-22 óráig, szombaton 12-23 óráig, vasárnap 12-21 óráig. Éttermünk saját parkolóval rendelkezik.

Aranypatkó Étterem • Kerepes, Szabadság útja 286.
Asztalfoglalás: 06-30-363-4010, 06-28-745-010

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez