Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28601611
   « Vissza

Személyes edzéstervek, új szauna a Metró Fitnessben

 « Cikkek és hírek 
2016. március 21.
 

Folyamatosan megújuló kondigéppark, személyre szabott edzéstervek, kiváló társaság és vadonatúj szauna fényterápiával és relaxációs zenével – ezt találtuk a Metró Fitnessben, a Metró Sporttelep konditermében

     A Csömöri út mentén, a János utca és Segesvár utca között elterülő Metró Sporttelep létesítményeit egészíti ki a Metró Fitness, melyet kényelmesen autóval is megközelíthetünk, hiszen tágas parkolóudvar áll rendelkezésre a Segesvár utca felőli behajtónál. A teniszpályák mellett elhaladva – ezt a sportot most kihagyva – a balra található épület tetőterében működő Metró Fitnessbe látogattunk el az ünnepi „hosszú hétvégén”, itt ugyanis minden nap nyitva vannak, ünnep ide vagy oda…
   Moldovai Viktória, a vállalkozás tulajdonosa barátságosan fogad minket a meglepően méretes tetőtéri edzőteremben. A recepció kínálatából egy finom kávét elfogadunk, de van itt mindenféle üdítő, ásványvíz, valamint az edzést kiegészítő fehérjeitalok, egészséges rágcsálnivalók széles választékban. A 14. éve működő terem kedvenc helye minden korosztálynak: 16-70 évig, nők és férfiak is edzenek itt barátságos légkörben, családias közösséggé „formálódva”. A fitness-terem edzéslehetőségei nagyon változatosak: kondicionáló és erőgépek egyaránt megtalálhatók, és folyamatosan bővítik a gépkínálatot.     Legutóbb egy új futópaddal, és egy ellipszisgéppel, amely az egyik legkorszerűbb kardiogép. Amellett, hogy ízületkímélő, az egész testet alaposan átmozgatja, így valósul meg a szinte teljes körű zsírégetés. Ami akár egy komolyabb edzéshez is szükséges, itt mindent megtalál a vendég.
    Igény szerint személyi edzők is segítik az eredményes munkát. Edzés előtt leülnek, és közösen megbeszélik, hogy mi a cél, mit szeretne a vendég elérni. Például szeretne egy formás vádlit, vagy épp megszabadulni a sörhastól… Az edző ezután összeállít egy személyre (és problémára) szabott edzéstervet, és az első alkalommal együtt edzenek, amikor a vendég megtanulja a gépek használatát. Arra is van lehetőség, hogy a továbbiakban is együtt edzzenek.
   Visszatérve a sörhasra: csak hasazással nem lehet a sörhastól megszabadulni. Kell hozzá kardioedzés, valamint életmódváltás, melyet diétás-, táplálkozási tanácsokkal támogat meg a személyi edző.
    Itt tehát komoly munka folyik, aminek meg is van az eredménye. A megdolgozott test azonban megérdemli a kényeztetést. Az alsó szinten az öltözők mögött található szaunában erre is van lehetőség, amely kedvenc lazító-méregtelenítő helye az edzésben jólesően elfáradt vendégeknek. A gyakori használatban megkopott külső a közelmúltban fantasztikus átalakuláson esett át, a teljes felújítás nemcsak a szauna fa padját, külső és belső burkolatát érintette, hanem további kényeztető funkciókkal is kiegészült: a hangulatos, állítható erősségű ledvilágítással, s egy korszerű fénytechnikával, amely számtalan (távirányítóval változtatható) színével barátságos hangulatot ad – melynek (szín)terápiás hatása sem elhanyagolható. A hangfalakból halk relaxációs zene szól, segítve a teljes ellazulást. A szaunát a konditerem használata nélkül is igénybe lehet venni. Ezt az élményt mindenkinek érdemes kipróbálni, aki hódol a szaunázás élvezetének!
    Mindenkit várnak szeretettel – sörhassal előnyben :)

kepfile

Metró Fitness • 1162 Budapest, Csömöri út 158.
(a Metró Sportpálya emeleti részén)
Nyitva: H-P 6-22, Szo: 8-18, V: 8-14 óráig • Tel: 405-1871

kepfile

Táplálékkiegészítők helyben is beszerezhetők

kepfile

A vendégkör 16-70 év közötti, az edzés kortól független

kepfile

Vadonatúj szauna fényterápiával és relaxációs zenével

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez