Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28665153
   « Vissza

Horoszkóp (február 22-től március 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2016. február 16.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Kedvező időszak lesz február vége, március eleje a Kos jegyűeknek. Jól jön a „csillagoktól a támogatás”, mert – közeledve a születésnapjához –, rádöbben, mennyi elmaradása van. Semmi sincs azonban veszve! Személyes évének utolsó heteiben az élet lehetőséget ad arra, hogy amit az elmúlt 12 hónapra tervezett, maradéktalanul megvalósítsa. Önbizalma szerencsére kiváló. Csak türelmetlen ne legyen. Vegye sorba a feladatokat. Meglátja, mire Sándorék meghozzák a meleget, mindennel elkészül. Kezdheti tervezni az új dolgokat. Tavasszal belevághat egy komolyabb vállalkozásba.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Ön jobban szereti a békés, csendes napokat, de most ki kell egyeznie a bolondokházával. Az elfoglaltságokon túlesve, ebben a hónapban még a pihenés is változatos, meglepetésekkel teli lesz. Párjába pedig mintha az ördög bújt volna, most áll elő hirtelen, hű de sürgős ötletekkel. Ne makacsolja meg magát, jobban jár, ha némi rugalmasságot mutat. Általában véve megfontolhatja, hogy nem muszáj mindennek úgy történnie, ahogy az elmúlt évtizedekben megszokták. Ha netalántán titkos kapcsolatot folytat, abban fontos döntésre, fordulatra van kiáltás.
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Fontos tárgyalásait időzítse február végére! Zseniális gondolatok villannak be az agyába, és eredeti módon tud érvelni. Amint azonban a Merkúr átlép a Halak jegyébe (március 6-án), attól kezdve a kommunikáció megnehezedik, félreértések sokaságával találhatja szembe magát. Helyesebben teszi, ha erre az időszakra pihenést tervez. Akár egy jó könyv olvasása hasznára válhat. Remélhetőleg nem ebben a két hétben kell matematikából vizsgáznia. Ellenben, ha regényt szeretne írni, húsvétig öles léptekkel haladhat előre a történet szövésében…
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Fontos hónaphoz érkeztünk, amelyben az élet legfőbb területein változásra számíthat. Lehet, hogy a Halak hava esővel, hóval, szélviharral érkezik, de ez a furcsa idő magával visz mindent, aminek „lejárt a szavatossága”. A márciust bizonyára az év legjobb hónapjai közt fogja emlegetni utóbb. A kozmikus erők hatását segítheti, ha hozzáteszi a személyes cselekvést. Egyébként is időszerű így húsvét előtt egy nagy-nagy tavaszi takarítás. Természetesen a belső takarítással együtt: értve ez alatt a gondolatok, érzelmek megtisztítását. Ha elszánja magát, váratlan események fogják segíteni.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Komolyan foglalkoznia kell a pénzügyeivel. Ha ön vállalkozó, február végén kellemetlen meglepetés érheti az adóbevallásnál. Konzultáljon a könyvelővel, és a jövőben rendszeresen kísérje figyelemmel az üzletmenetet! Amennyiben nincs saját cége, akkor is érdemes valamilyen formában kézbe venni a gazdálkodást. Ha eddig nem vezetett volna háztartási könyvet – mert az ilyesmit csak az aprólékos, kicsinyes Szűz élvezi –, itt az ideje, hogy hozzákezdjen. Nagyobb korderejű döntéseit viszont halassza húsvét utánra. Például költözés, lakásfelújítás, vagy bármilyen hosszú távú elképzelés.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Szerencsésnek érezheti magát, amennyiben képes észrevenni a külvilágban a (néha görbe) tükröt. Magyarul: érhetik apró bosszúságok, kellemetlen meglepetések, de összességében jól mennek a dolgok. Kellő humorral minden problémát kezelni lehet, más, „halásosan komoly” módszer viszont szükségtelen. A partnerével különösen legyen türelmes és jókedvű, kivált, ha „véletlenül” mostanában ünnepli a születésnapját. Tegye félre aggodalmas – racionális énjét, és hallgassa őszinte lelkesedéssel társának álmait, terveit. Még az is megeshet, hogy ketten, összefogva csodás dolgokat fognak véghezvinni a következő hónapokban!
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Változatos, de összességében kellemes hónap következik. A hónap első két hetében a társas események lesznek túlsúlyban, sok vidámsággal fűszerezve. Bár hivatalosan a farsang már véget ért, de a családban vagy a munkahelyen lehetséges valamilyen közösségi program, születésnap, évforduló. A Halak havának második felében a visszavonulás, pihenés, elmélkedés lesz a meghatározó. Mindenekelőtt a párjával kettesben töltött este, hétvége bizonyulhat nagyon szépnek, felemelőnek. Nagy eseményekre ne számítson, életbevágó történések sem most esedékesek, de jól fogja érezni magát.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Nincs oka panaszra, kivéve, ha túl sokat akar egyszerre. Márciusban számos területen pozitív fejlemények esedékesek. Legyen türelmes, az idő Önnek dolgozik. Természetesen Ön úgyszintén dolgozhat azokon a fontos feladatokon, amelyek épp időszerűek. Ilyen például, így a tél végén az egészségével foglalkozni. Családi, munkahelyi teendői ugyanúgy lehetnek, de sorolja előre az egészségét! Egy tavaszi tisztítókúra után, frissen, tiszta fejjel a más természetű ügyeket sokkal könnyebben kezeli. Szó szerint könnyebben, ha sikerül leadnia pár kilót. Viszont ebben se legyen túlzó: a 20 év alatt felszedett kilóktól nem lehet egy hónap alatt megszabadulni.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Nehezen tudja eldönteni, hogy az ellentétes energiák közül melyiket lovagolja meg. A Nyilasban vánszorgó Szaturnusz azon ügyeknek kedvez, amelyekben a stabilitás, a megállapodottság játszik főszerepet. A Halakban járó bolygók – először kettő, aztán három, s hónap végére négy – a változást, változtatást sürgetik. Egyéni élethelyzetétől függ, melyik erő kerekedik felül, és mihez kezd (mit szenved el) ezen idő alatt. Valószínűleg alkalmazkodni kell, belátva, hogy mindent nem uralhat, nem tarthat kézben. Viszont a március vége már könnyebbnek ígérkezik.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Nagyon sok feladata lesz. Mielőtt beköszönt a tavasz, feltétlenül el akar végezni bizonyos munkákat. Más feladatokat egyszerűen le szeretne már zárni, hogy az új kihívásokra tudja fordítani az energiát. Ha a szokásos figyelemmel és megfontoltsággal lát hozzá, mindent sikerre vihet. Kapkodni azonban nem ajánlatos, mert egy baleset hiányzik a legkevésbé. Amennyiben azonban mostanában esedékes valamilyen kivizsgálás, vagy egy régóta halogatott beavatkozás, arra bizony itt az idő! Érdemes rászánni pár napot, mielőtt egy nagyobb baj miatt hosszú időre pihenőre kényszerülne.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Születésnapját követően nagy lendülettel és lelkesedéssel vág neki az új (személyes) évnek. Kedvez az idő minden olyan teendőnek, amelyeket egyébként is szívesen végez. Valamint hirtelen kedvet érez olyasmihez, ami általában púp a hátán: bizonyos hivatali ügyek intézése, pénzügyek átnézése, háztartási javítanivalók. Általában véve csupa olyasmi, ami unalmas, hétköznapi, kötelező. Ha azonban ezekre időt szakít, sokkal jobban fogja érezni magát, és a véletlen folytán kellemes meglepetésben is része lehet…
Halak (II. 20.- III. 20.)
Igazán Önnek való hónap következik. Most minden úgy alakul, ahogy megálmodta. Tulajdonképpen semmi dolga, mint úszni az árral és örülni, hogy megúszott egy s mást. A feladatairól persze nem tanácsos teljesen megfeledkezni. Ebben a hónapban a víz különösen fontos szerepet játszik, amit remekül kihasználhat: az úszástól a léböjtig, és az akvarellfestéstől a nagymosásig számtalan formában. Valóban, minél többféle változatában találkozik a vízzel (mondjuk a csőtörést leszámítva), annál inkább elemében érezheti magát. Derűlátása aztán a környezetére is kisugárzik.
                                                                                                                                             Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                             (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez