Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28603777
   « Vissza

Rőfösbolt Lakástextil Kisáruház

 « Cikkek és hírek 
2016. január 20.
 


A hely, mely lakásából otthont varázsol

kepfile

     Manapság kevés olyan hely létezik, ahol mindent megtalálunk otthonunk szebbé tételéhez. Ha minőségi és szép méteráru jó áron, akkor a helyiek már évtizedek óta jól tudják, hová kell menniük. A Rőfösbolt Lakástextil Kisáruház a XVI. kerületben 1999 óta szolgálja ki igazán igényes és mindent felölelő rövid- és méteráruval vevőit, az üzlet kínálata függönnyel, karnissal és ajándéktárgyakkal is kiegészült az elmúlt években. Az üzlet különlegessége, hogy nem csupán szép termékeit kínálja vevőinek, de az ehhez tartozó szolgáltatásoktól lesz különleges a Rőfösbolt. A varrószolgálattól kezdve (függönyvarrás, ruhajavítások, ágynemű és ágytakaró varrás stb.) a helyszíni függöny felmérésen át a függönyök és karnisok felszereléséig – mindent rájuk bízhatunk, mely igazán ügyfélközpontúvá teszi a vállalkozást.

    A személyzet évek óta a régi, így az üzletben közvetlen, barátságos kiszolgálásban részesülhetnek a vásárlók. Mivel a tulajdonosok tavaly változtak, így az üzlet fejlődése is új irányt vett.
    Nagyon jó hír, hogy az elkövetkezendő hetekben bővülni fog a méteráru részleg, így a Rőfösbolt régi és új vásárlói hatalmas textilkollekcióból választhatnak, melyet az üzletvezető és lánya mind-mind maguk válogatnak össze. A textilek között jelenleg is megtalálhatóak a pamutvásznak, filcek, pamut jersey, lepedővásznak, krepp anyagok, szatén, polár, tüll, valamint ezeket még puha baby-softtal, számos dekortextillel és ruházati méteráruval is bővítették. A rövidáru részlegen pedig minden szükséges kelléket megvásárolhatunk szabáshoz, varráshoz, kézimunkához.
    „Nagyon örülünk, hogy átvehettük ezt a vállalkozást. Mindkettőnk hobbijává vált az új munkája. Célunk, egy olyan üzlet létrehozása, ahol vásárlóink lakásából igazi, harmonikus otthont varázsolhatunk termékeink és szolgáltatásaink segítségével. Éppen ezért új mottónk: Kedvesség, otthonára szabva!” – mondta Steimetz Tünde, a Rőfösbolt üzletvezetője.
    A függönyosztályra ellátogatva, és ott a varroda mellett elhaladva, igazán hozzáértő és türelmes személyzet fogad minket, akik – ha a szükséges méreteket magunkkal visszük – akár a helyszínen el is készítik nekünk függöny-kalkulációnkat. A személyes helyszíni felmérés során lakberendezési tanácsokat is kaphatunk, valamint saját otthonunkban nézhetjük meg a kiválasztott függöny anyagokat, hogy az hogyan illik lakásunkhoz.

Rőfösbolt Lakástextil Kisáruház
116 Budapest, Rákosi út 106. • Tel.: (06 1) 405 48 12
e-mail: info@rofosbolt.com • www.rofosbolt.com

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez