Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28601881
   « Vissza

Újra nyitva Csömörön a Kemencés Pizzéria

 « Cikkek és hírek 
2015. január 21.
 

kepfile

     Vadászrepülés, majd repülőmérnök, végül vendéglátás… Röviden így néz ki Cseke Károly életútja, aki a Carlos Kemencés Pizzéria új tulajdonosa Csömörön (Széchenyi utca 40/A.). Már az előző tulajdonos ideje alatt a vendéglátás szakmai része Cseke úr kezében volt, és szívvel-lélekkel alakította olyanná a kül- és beltartalmat, amelyet a vendég most is megtapasztal. Így nem lehet hát csodálkozni azon, hogy amikor lehetőség nyílt rá, átvette az üzletet „tokkal-vonóval”, és viszi tovább friss lendülettel, tele újabb és újabb ötletekkel és ebben (is) társa a párja, Erika.
     Mint megtudtuk, a sokat megélt vadászrepülő pilóta másik szenvedélye – a repülés mellett – a vendéglátás, amit már 1990 óta művel. Sok vendéglátóegységet alakított ki és futtatott fel a több mint két évtized alatt – büszkén mesél róluk –, most azonban saját célra és hosszú távra tervez. Nem csak hozzáértése, de lelkesedése, határozottsága, ötletei nyomán kelt életre ez a Kemencés Pizzéria is, ahol a vendég maximális kiszolgálása, elégedettségének megszerzése a legfontosabb. Már a helyiség is különleges hangulatával marasztalja a betérő vendéget: antik Singer varrógéplábakon álló asztalok, gyertyák az asztalon és a falon is, amit patinás, eredeti, gyűjteményből származó régi újságlapok borítanak tapétaként. A konyhában – már a névből is sejthetjük – kemencében sülnek az ételek. A választékuk igen széles: az eredeti szicíliai vékonytésztás pizzákon kívül levesek, csülkös ételek, vegetáriánus ételek, különleges tálak, tészták, saláták, köretek, főzelékek, palacsinták is rendelhetők az étlapról. De ahogy Cseke úr mondja, a konyhán található bármely alapanyagból bármit elkészítenek a vendég kívánsága szerint. A kínálatuk kényelmesen, otthonról is elérhető a környékbelieknek: nem csak Csömörön, hanem a XVI., XV. kerületben, Kistarcsán, Mogyoródon, de még Szilasligeten, Nagytarcsán is (különböző minimálrendelés esetén ingyenesen). Hétvégenként családi ebéd fogyasztható náluk 12-18 óráig: a gyermekes családok ennek keretében 50%-os kedvezménnyel ebédelhetnek náluk. A jó idő beköszöntére a tulajdonos már tervezi a kerthelyiséget az üzlet előtt és hátul is, ahol már ott áll egy kerti kemence…
     VALENTIN HÉT: február 9-14-ig! Közeledik a Valentin nap, a Kemencés Pizzéria is fantasztikus ajánlattal készül: narancsos kacsacomb pezsgős párolt káposztával mindössze 2500 Ft-ért, és egy hétig minden pizza árából 20% kedvezményt adnak.
     Ha igazán finomat akar enni hangulatos helyen, különleges kiszolgálás mellett, látogasson el hozzájuk!

kepfile

Carlos Kemencés Pizzéria • Csömör, Széchenyi utca 40/A.
Nyitva: minden nap 11-23-ig, rendelésfelvétel: 11-21.50-ig
Telefon: 06-70-775-6762 • www.pizzeriakemences.hu

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez