Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.04.19. péntek
Emma
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28780138
   « Vissza

Horoszkóp (december 22-től január 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2014. december 10.
 

Kos (III. 21.- IV. 20.)
Jól végződik az év, és úgy érzi, 2015. is sikeres lehet. Anyagi helyzete stabilizálódott, a karácsonyi kiadásokat gond nélkül állja. Az év elején fizetésemelés lehetséges. Kapcsolatai már nem ennyire rózsásak. Az ünnepi készülődés, lótás-futás nagy terhet ró a családra, a rokonsággal történő egyeztetés sem lesz könnyű. Türelemre lesz szüksége az év utolsó napjaiban. Próbálja meg humorosan kezelni a nehéz helyzeteket. 2015-től pedig hozzákezdhet valamilyen komolyabb, nagyobb lélegzetű dologhoz. Jól gondolja át az újévi fogadalmat, mert amit elhatároz, az úgy lesz.
Bika (IV. 21.- V. 20.)
Szeretné széppé tenni az ünnepeket önmaga és családja számára. Sajnos, nem nyújtózkodhat tovább, mint ameddig a takarója ér, márpedig most sokkal szerényebbek a lehetőségei az optimálisnál. Kénytelen a partnerére támaszkodni. A jövő év már kellemesebb lesz. Az élet hamarosan olyan lehetőségeket kínál, amelyekről eddig nem is álmodott. Miközben az anyagiakra koncentrál, ne felejtsen el – szó szerint – a lába elé nézni. A csúszós téli utakon ugyanis könnyen balesetet szenvedhet, és hosszabb időre ágyba kényszerülhet. Vegyen egy kényelmes (talán kevésbé csinos) csizmát!
Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Az év végi rohanás nem idegen az Ikrek alaptermészetétől: Ön is elemében érezheti magát az ünnepek alatt. Frissen, energikusan lép át az új esztendőbe. Sikereit azonban jó néhányan irigylik majd. Másfelől ugyanannyi támogatót szerez. Fontos kapcsolataiban elérkezik a döntés ideje. Az élet ezen területén kénytelen lesz komolyan rendet tenni. Bizonyos személyek végérvényesen eltűnnek az Ön közeléből, mások viszont fontosabbá válnak. Ha valakivel kapcsolatban nem tudja, hányadán áll, tudomásul kell vennie, hogy senki nem adhat tanácsot. Ezt a problémát egyedül kell megoldania.
Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Az ünnepek alatt nagyon ügyeljen az étkezésre. Ha valamilyen diétát tart, próbáljon ragaszkodni hozzá a lehető legnagyobb mértékben. A családban előfordulhatnak feszült helyzetek, kellemetlen szituációk. Adódik néhány program, amelyre csak Ön hivatalos, és ezt a párja bizony nem nézi jó szemmel. Igyekezzen megőrizni a családi békét az ünnepek idején és az év elején. Az új esztendő majd elhozza a szükséges változást és kimunkálja a megoldásokat. A dolgok tisztázását és a fontos döntéseket elhalaszthatja februárra. Addig – jelképesen – aludjon téli álmot, tegye félre a megoldásra váró ügyeket.
Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Életének szerencsés időszaka veszi kezdetét. Már karácsonykor kaphat jó híreket – például a család gyarapodásáról. Habár sok új feladattal kell megbirkóznia, a 2015-ös évet igazán derűlátóan kezdheti. A megnövekedett munkamennyiség miatt azonban fontos, hogy az egészségével törődjön. Legalább némi vitaminpótlásról gondoskodjon, máskülönben nehéz lesz megfelelni a rengeteg új kihívásnak. Elképzelhető, hogy az év elején tanfolyamra, iskolába kell beiratkoznia. Itt – vagy egy új munkahelyen – megismerkedhet valakivel, aki megváltoztatja az életét.
Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Miközben merőben új helyzet áll elő a munkahelyén és a család viszonyaiban egyaránt, időről-időre felbukkannak a régi ügyek és régi személyek. Vegye észre, hogy az új és a régi szorosan összefügg. Tulajdonképpen ugyanazok a szituációk, problémák és döntési kényszerek ismétlődnek. Gondoljon vissza a korábbi esetekre, és ne legyen rest tanulni a saját hibáiból! Példának okáért, kiújulhat krónikus betegsége, amit tekintsen figyelmeztetésnek. Foglalkozzon mindenekelőtt a saját egészségével, a családtagoknak viszont csak akkor adjon bármilyen tanácsot, ha ők kérik.
Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Lelkileg nagyon jó ráhangolódik az ünnepekre. A családi kapcsolatok állnak figyelmének középpontjában, de a barátairól sem feledkezik meg. Szeretteiért képes áldozatot hozni, de ezt nem érzi megterhelőnek. Fontos viszont, hogy rendszeresen időzzön a jó levegőn. Korcsolyázás, hóemberépítés, erdei séta színesítheti az év utolsó napjait. A 2015-ös év nagy változással köszönt be. Lehet, hogy költözni fog – talán a család létszámának változása, talán egy új szomszéd kellemetlenkedése miatt. A költözés miatti kiadásokat azonban bőven fedezi egy nagyobb összeg, ami váratlanul az ölébe pottyan.
Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
December 23-án, amikor a Szaturnusz elhagyja Skorpió jegyét, mintha egy nagy kő esne le a szívéről. A nehézségeknek egyelőre búcsút inthet, kipihenheti magát. Aztán 2015-ben jöhetnek az új feladatok. Elképzelhető, hogy egészen új életmódot folytat a jövő évtől. Remélhetőleg erre nem egy (kisebb-nagyobb) betegség vagy kórházi ápolás kényszeríti rá, hanem a saját elhatározása. Az „új élet”-ben sokkal kiegyensúlyozottabb lesz. Munkái sikert hoznak, és több lehetősége nyílik arra, hogy hasznossá tegye magát, például egy karitatív tevékenységben, vagy egy civil szervezetben.
Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
A két sorsbolygó – a hátráló Jupiter és a Nyilas jegyébe érkező Szaturnusz – alaposan felfordítják az életét. Először is meg kell oldani olyan problémákat, amelyeket korábban a szőnyeg alá söpört. Szerencsére ugyanezen két planéta erőt, kitartást és optimizmust is ad, megfelelő mértékben. A nagy változások főként az egészségét és a munkáját érintik. Elképzelhető, hogy külföldön találja meg álmai állását. Természetesen a párkapcsolat sem marad ki azon területek közül, amelyekben Ön fogja kezdeményezni a változást. Visszafelé nem vezet út, ezt tartsa szem előtt. Csak előre, még nem tapasztalt élmények felé.
Bak (XII. 22.- I. 20.)
Az új esztendő kezdete egyben személyes évének kezdete is. A Szaturnusz jegyváltásával igazán minden adott ahhoz, hogy új életet kezdjen. Elsősorban szakmai téren lehet sikeres. Felmerülhet az ötlet, hogy néhány évre külföldre menjen, mely törekvés most igazán időszerű, és sikerrel kecsegtet. De ha itthon marad, akkor is tagja lehet egy új közösségnek, melynek tagjai nagy hatással lesznek a gondolkodására, világnézetére, életvitelére. Párkapcsolatában viszont nem most van itt az ideje a változásnak. Tartson ki a meglévő partnere (vagy a magányos élet) mellett. A következő hetekben ne keressen új kapcsolatot.
Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
Aki ellenáll a változásnak, azt az élet rákényszeríti valamilyen formában. Inkább önként ugorjon fejest az új esztendő által felkínált lehetőségekbe. 2015-ben szinte minden megváltozik, csupán az a különbség, hogy a munkája, anyagi helyzete lassan és fokozatosan fog változni, a kapcsolatai pedig hirtelen egyik napról a másikra. Házassága, tartós kapcsolata nincs veszélyben, sőt, tovább erősödhet – például költözés, gyermek születése révén. Az újévi fogadalmak közé vegye fel az egészséges életmódot, a káros szokások (például nassolás a tévé előtt) kiiktatását, és a rendszeres lazítás bevezetését.
Halak (II. 20.- III. 20.)
Az ünnepeket töltse pihenéssel, lehetőleg szokatlan módon, szokatlan helyszínen. Onnan más színben látszik az élete, amihez ne is térjen vissza változatlan formában 2015-ben! Mindenekelőtt öntsön tiszta vizet a poharába. Hozzon egyértelmű döntéseket! Például ha két lakás között ingázik, számoljon fel az egyikkel – vagy akár mindkettő helyett keressen egy harmadikat. Hasonlóképpen, ha több munkából próbálja megkeresni a napi betevőt, talán jobban járna egyetlennel, ami megfelelő. A párhuzamos viszonyokról nem is beszélve… Januárban miden lehetőség adott lesz ahhoz, hogy úrrá legyen a káoszon, és az életében egy pozitív időszak vegye kezdetét. 
                                                                                                                                           Tóth Éva Ágota
                                                                                                                                           (+36 20 489 92 97)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez