Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28602691
   « Vissza

A hitünk visz előre napról napra – Ha valami jó kell…

 « Cikkek és hírek 
2014. november 11.
 

kepfile

A májusban megnyílt üzletünket úgy tűnik, hogy a környékben lakók megkedvelték – akik eddig bejöttek, visszajáró vendégek lettek. Egyre jobban megismerjük egymást, és szeretnénk, ha lassan minden kedves vendégünket név szerint köszönthetnénk.

kepfile

A Veranda Delikát vásárlóinak visszajelzései alapján a termékek körét folyamatosan bővítjük, cseréljük az igényeknek megfelelően. Tejtermékeink bőséges választékban és kiváló minőségben vannak jelen polcainkon. Nagyon örültünk annak, hogy sikerült olyan termelőket megnyerni, mint a Bükki sajtosok – Mónosbélből –- akik olyan minőségű sajtokat állítanak elő, amelyek nemzetközi szinten is az élvonalba tartoznak. A szalámi kínálatunkat bővítettük kolbászokkal (mangalica, és különböző ízesített kuriózumokkal), májasokkal.
Kézműves vásárokon újabb és újabb termelőkkel ismerkedünk meg, ez biztosítja, hogy hétről hétre újdonságokat tudunk kínálni , és fordult egy kicsit a kocka, mert újabban a termelők keresnek meg minket, akiknek ajánlották üzletünket – pl. kecske- és juh sajtok, túrók, savanyúságok, paleo termékek.

kepfile


Ismerkedve vevőinkkel döbbenetes számunkra, hogy milyen sokan érzékenyek a különféle élelmiszerekre, illetve hogy egyre több ember fordul a paleo táplálkozás irányába. Mi segíteni szeretnénk nekik abban, hogy az alap-élelmiszerekhez (kenyerek, lisztek, maglisztek, olajak), finomságokhoz (sütik, kekszek), egyszerűen hozzá jussanak.
Szívünket melengető visszajelzés, amikor azt halljuk, hogy itt lehet a kőrnyék legjobb kávéját inni. Teszünk is érte, hiszen barista által vezetett képzéseken veszünk részt – ennek ellenére, ha bármi kifogás van kávénkkal kapcsolatban, kérjük jelezzék, így tudjuk a folyamatos magas minőséget biztosítani – nekünk az elégedett vásárló a legfontosabb.
A sok pozitív visszajelzés mellett azt is tapasztaljuk, hogy még mindig jönnek olyan vevők, akik a környékben laknak, de nem voltak még nálunk – ezért különböző rendezvényekkel próbáljuk népszerűsíteni az üzletet (kóstolókat tartunk, kemencében sütünk az üzlet előtt…).
Advent első hétvégéjén (no­vember 29-én szombaton reggel 8-tól délután 2-ig) diákoknak rendezünk kenyérsütő versenyt – aminek a különlegességét az adja, hogy a két kategóriában készített kenyereket (hagyományos kovászolt, és szabadon választott kenyér különlegesség) fatüzelésű kemencében fogják megsütni a versenyzők. Tiszta kemence mánia… Reméljük, hogy vendégeink között üdvözölhetjük majd Bálint Gazdát is. A versenyműveket komoly, 3 tagú szakmai zsűri fogja elbírálni.
Hamarosan itt van a Karácsony is, készülünk rá kuriózumokkal, ajándékcsomagokkal – hiszen nem csak egy pulóver lehet ajándék, hanem egy gasztronómiai élmény is, melyet hazai termelők varázsolnak asztalunkra.

A hideg téli napokon érdemes lesz betérni hozzánk egy különleges teára, forró csokira, sült gesztenyére, egy darabka sütőtökre. Várunk mindenkit szeretettel a Veranda Delikátban – ha valami jó kell…

kepfile

Veranda Delikát • 1165 Bp. Újszász út 43. (A Jókai útnál) Az üzlet előtt jó parkolási lehetőség! Nyitva: H-P 6-19, Szo: 7-13 óráig • Előrendelés: 06-1-501-5726 Facebook: VerandaDelikat

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez