Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28597954
   « Vissza

Új helyre költözött az Ikarus benzinkút

 « Cikkek és hírek 
2014. szeptember 16.
 

     Pont négy éve annak, hogy 2010 őszén új tulajdonos vette át az Ikarus telepének sarkában egyre bizonytalanabban működő gázoljakutat, amely családi okok miatt került eladásra.

kepfile

   Az eltelt négy évben a kutat működtető Kút ’97 Bt. tulajdonosa, Mravik Tibor folyamatosan fejlesztette a színvonalat: a gázolaj mellé hamarosan beállította a benzinkutat is, a szolgáltatások is egyre bővültek. Nagy tapasztalat áll a tulajdonos háta mögött, hiszen a Kút ’97 Bt. üzemelteti Csömörön, a Major úton található üzemanyag kutat is, amely lassan 13 éve szolgálja ki az autósok igényeit.
    Egy vállalkozásnak azonban mindig lépnie kell, ha lehetőség nyílik rá. Egy ilyen nagy lépésre szánta el magát Mravik Tibor is, amikor eldöntötte, hogy költözik a kút. Az Arany János utca és a Margit utca sarkán üzemelő kút ugyanis kiaknázta a benne rejlő lehetőségeket, itt már nem lehetett nagy csodát csinálni. Elindult hát egy nagy projekt, és hosszú hónapokon keresztül folyt a megvalósítás. Tárgyalások, kivitelezés, a szükséges engedélyek megszerzése következett (az Arany János utcai kanyarodó sáv megvalósítása igen elnyújtotta az előkészületeket) – a tényleges átköltözés végül pár nap alatt megtörtént.

kepfile

    Július 28-tól pedig az autósok az Arany János utcában a SPAR-ral csaknem szemben behajtva az – Ikarus területén megnyitott – üzemanyagtöltő állomásra, kényelmes és kulturált körülmények között tankolhatnak, vásárolhatnak a shopban, feltölthetik telefonkártyájukat, vagy megvásárolhatják az autópálya matricát – mindezt egy helyen, gyorsan, és fizethetnek bankkártyával is. Még jégkrém és hűtött üdítő is várja a tikkadt autósokat (hátha lesz még néhány szép napunk legalább ősszel, a monszun után…), de mivel fedél alatt szállhatnak ki az autóból, a felhőszakadásban való tankolástól sem kell megriadni. Egyszerre négy autó is odaállhat a 4 kútfej valamelyikéhez, ahol jó minőséget kapnak kedvező áron, gyors és barátságos kiszolgálás mellett. Mert itt kiszolgálják az embert, a szó legnemesebb értelmében!
     Ami nem változott: a kútkezelő figyelmessége és az üzemanyag színvonala: egyenesen Schwehatból, Ausztria legnagyobb kő-olajfinomítójából érkezik ide a kiváló OMV minőségű benzin és gázolaj – és ami nem lényegtelen szempont, az aktuális árnál itt mindig több forinttal alacsonyabb a literenkénti ár.

kepfile

    A nyitva tartás is kellemesen hosszú: hétfőtől péntekig 6-tól 20 óráig, szombaton 6-tól 16 óráig várják az autósokat.
     Szlogenjük: Aki már nálunk tankol, KÖSZÖNJÜK, aki még nem, azt VÁRJUK!
     Mi pedig további jó munkát kívánunk az új helyen!

Kút ’97 Bt. • Ikarus üzemanyagtöltő állomás XVI. Arany János u. – az Ikarus Ipari Park területén, a SPAR-ral szemben • Nyitva: H-P: 6-20, Szo: 6-16 óráig

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez