Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28601724
   « Vissza

Idén nyáron is lesz Napközis Tábor…

 « Cikkek és hírek 
2014. június 4.
 


   Idén is várják a János utcai napközis táborba azokat az általános iskolás korú gyermekeket, akik kerületi működtetésű általános iskolába járnak, vagy kerületi lakosok. A tábor vezetését, szervezését június két utolsó hetében az Arany János Általános Iskola, június 30-tól július 18-ig a Göllesz Viktor Óvoda, Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola, és EGYMI, július 21-től augusztus 8-ig a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola, az utolsó három hétben – augusztus 29-ig – a Sashalmi Tanoda Általános Iskola látja el.
   A korábban szükséges orvosi igazolást – miszerint a gyermek egészséges, közösségbe mehet – a szülői nyilatkozat váltotta fel a rugalmasabb, de felelősségteljes ügyintézés érdekében (már a tavalyi évben is).
   Az étkezési díj befizetési rendje változatlan: mindig hétfőn és kedden lehet a következő hétre befizetni a helyszínen (készpénzben). A térítési díj háromszori étkezés esetén 465 Ft/nap/fő. Az első két hétre lehet még pótlólag befizetni a Kerületgazda Szolgáltató Szervezetnél (1165 Demeter u. 3. Tel: 06-20-2665-406) június 6-án, 7-16 óra között. Az ingyenesen étkező gyermekek részvételi szándékát is jelezni kell, hiszen az ételrendelést ugyanúgy le kell adni. Lemondást előző nap 9 óráig fogadnak el, az ingyenesen étkezőknek is szükséges jelezniük lemondásukat!
     Az étkezési díjon túl a tábor a résztvevőknek ingyenes, annak költségeit a XVI. kerületi Önkormányzat biztosítja. Míg a tábor pedagógiai feltételeit és szervezését a négy iskola vállalta, a tábor technikai feltételeit a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet biztosítja a konyhás néniktől, a csapjavítástól kezdve a faházak kifestéséig… Ők gondoskodnak a táborindítás feltételeiről, az esztétikus és balesetmentes környezet megteremtéséről és fenntartásáról a tábor időszakában.
     Az évek óta népszerű, érdekes programokkal, sok játékkal, mozgással színesített János utcai napközis tábor az egész nyári szünet ideje alatt szeretettel várja a gyermekeket! (Telefon a tábor nyitását követően: 405-4078, 06-20-575-9855 – a mindennapi ügyek intézésére)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez