Helyi Hírek - Független folyóirat   2022.12.04. vasárnap
Borbála, Barbara, Boróka
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 25825592
   « Vissza

Megújult a Bowling klub

 « Cikkek és hírek 
2014. május 6.
 


Novemberben újra megnyitott a mátyásföldi bowling klub a Veres Péter út 197. szám alatt, a Nógrádverőce utca sarkán. A helyiek közül sokan emlékezhetnek a hajdani Zita söröző és bowling klubra, amely a 90-es években bizony igen nagy népszerűségnek örvendett a környéken, a családok ide jártak rendszeresen bowlingozni, hetekre előre le volt foglalva a pálya. A nagy űrt – amelyet maga után hagyott – mindezidáig nem nagyon sikerült betöltenie a helyiségében működő utódoknak.

kepfile

    Egy energikus és ötletekkel teli, vállalkozó kedvű fiatalember azonban meglátta a fantáziát a kissé lepukkant helyben, amellyel rövid idő alatt csodát tett. Az épület külső homlokzatán csupán egy hatalmas molinó sejteti a változást, az ajtón belépve azonban szembetűnő az új külsőt kapott belső… Az ízlésesen felújított, kulturált, barátságos helyiségben a névadó bowling két pályája megújulva várja a játékos kedvű vendégeket, ahol kényelmes kanapéra telepedve várakozhatnak, míg sorra kerülnek. A pályát kiszolgáló korszerű szoftver pedig egy laptopról üzemeltethető – a régi rendszer felszámolásával sokkal tágasabb lett a hely. A sportrajongó társaságok számára TV-vel és számtalan sportadóval is felkészültek.

     A játék közben megéhezett vendégnek korábban pizzával kellett beérnie, a konyhán más étek nem készült. Az új tulajdonos azonban a vendéglátói szolgáltatást is új alapokra helyezte. Tradicionális nemzetiségi ételeket kínálnak étlapjukon – szerb, horvát, erdélyi különlegességeket –, de természetesen lehet náluk hagyományos és grill ételeket is rendelni. Heti ajánlat és napi menü kínálatuk is van, melyben a diétázókra is gondolnak, helyben vagy (bizonyos feltételekkel) házhoz szállítva. Minden újonnan rendelő pedig az étterem vendége az első adag menüre.
     Minden megújult itt: a földszinti helyiségek, a bowlingpálya, az emeleti rész a billiárdasztalokkal, a konyha, s legfőképpen a szemlélet – fiatalos, lendületes, vidám és ötletekkel teli…
     Már készül a nyári kerthelyiség a csendes belső udvari részen, ahol csodás grillételek sülnek majd vaslapon a vendégek kívánsága szerint, és a 2014-es VB-t is kivetítőn nézhetik majd.
A gyerekekkel érkező családokra is gondolnak a gyerekbarát bowling pályával, valamint a BMI (Baba-mama info) klubkártyával érkezők számára vasárnap és hétfőn 25% kedvezmény a számla végösszegéből, mely teljes szolgáltatásra vonatkozik (étel, ital, játék)!!!

    Bowling verseny indul május közepén a Bowling Club-ban, amelyre várják a játékosok nevezését. A részletekről érdeklődni lehet telefonon: 308-3493, 06-70-77-77-458
Barátságos környezetben barátságos árakkal várják az ide betérőt, legyen Ön is Vendégük!

Tradicionális Étterem és Bowling Club (keresse a Facebookon is) • Nyitva: V-Cs: 11-23, P-Sz: 11-02 óráig
Tel: 308-3493, 06-70-77-77-458 • www.bowlingetterem.hu
1165 Bp. Veres P. út 197. (Nógrádverőce útnál, HÉV-vel Mátyásföld-alsó megálló)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2022. november 09.
2023. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez