Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28598110
   « Vissza

Tradicionális Étterem és Bowling Club nyílt Mátyásföldön

 « Cikkek és hírek 
2014. január 21.
 

      kepfile


     Novemberben újra megnyitott a mátyásföldi bowling klub a Veres Péter út 197. szám alatt, a Nógrádverőce utca sarkán. A helyiek közül sokan emlékezhetnek a hajdani Zita söröző és bowling klubra, amely a 90-es években bizony igen nagy népszerűségnek örvendett a környéken, a családok ide jártak rendszeresen bowlingozni, hetekre előre le volt foglalva a pálya. A nagy űrt – amelyet maga után hagyott – mindezidáig nem nagyon sikerült betöltenie a helyiségében működő utódoknak.
     Két energikus és ötletekkel teli, vállalkozó kedvű fiatalember azonban meglátta a fantáziát a kissé lepukkant helyben, amellyel rövid idő alatt csodát tettek. Az épület külső homlokzatán csupán egy hatalmas molinó sejteti a változást, az ajtón belépve azonban szembetűnő az új külsőt kapott belső… Az ízlésesen felújított, kulturált, barátságos helyiségben a névadó bowling két pályája megújulva várja a játékos kedvű vendégeket,
ahol kényelmes kanapéra telepedve várakozhatnak, míg sorra kerülnek. A pályát kiszolgáló korszerű szoftver pedig egy laptopról üzemeltethető – a régi rendszer felszámolásával sokkal tágasabb lett a hely. A játék közben megéhezett vendégnek korábban pizzával kellett beérnie, a konyhán más étek nem készült.
    Az új tulajdonosok azonban a vendéglátói szolgáltatást is új alapokra helyezték. Tradicionális nemzetiségi ételeket kínálnak étlapjukon – szerb, horvát, erdélyi különlegességeket –, de természetesen lehet náluk hagyományos és grill ételeket is rendelni. Napi menükínálatuk is van – desszerttel (990 forint) vagy anélkül (890 forint) –, helyben vagy (bizonyos feltételekkel) házhoz szállítva. Minden megújult itt: a földszinti helyiségek, a bowlingpálya, az emeleti rész a billiárdasztalokkal, a konyha, s legfőképpen a szemlélet – fiatalos, lendületes, vidám és ötletekkel teli… Már készül a nyári kerthelyiség terve a csendes belső udvarba, ahol csodás grillételek sülnek majd vaslapon, a vendégek kívánsága szerint.
     Egyre többen tartanak itt rendezvényeket, és mindenki elégedetten távozik. Vannak rendszeresen visszatérők, mint például a vidéki, de kerületben dolgozó műszaktársak, akik szívesen járnak ide egy kellemes, baráti-munkatársi időtöltésre. De lehet itt szülinapi, családi, baráti összejöveteleket tartani, vagy csapatépítő tréningeket, céges rendezvényeket. Igény szerint kedvezményes sofőrszolgálattal is rendelkezésre állnak, fogyasztástól függően akár ingyenesen. A korszerű hangosító berendezésen igényes zene szólhat, de volt már élőzenés rendezvényük is. A szombati zenés esteken pedig rendszeres a népszerű karaokee, a fali kivetítő ezt a célt is szolgálja.
    Akciós ajánlatuk, hogy aki ezt az újságcikket bemutatja, az hétfőn 50%, kedden 30% kedvezménnyel veheti igénybe a bowlingot és a biliárdasztalt, és a játékosok az aktuális kedvezménnyel ihatják a csapolt sört is.
     Barátságos környezetben barátságos árakkal várják az ide betérőt, legyen Ön is Vendégük!

     kepfile


     Bowling verseny indul márciusban a Bowling Club-ban, amelyre várják a játékosok nevezését. A részletekről érdeklődni lehet telefonon: 308-3493, 06-70-77-77-458

                              kepfile


Tradicionális Étterem és Bowling Club (keresse a Facebookon is) • Nyitva: V-Cs: 11-23, P-Sz: 11-02 óráig
Tel: 308-3493, 06-70-77-77-458 • www.bowlingetterem.hu
1165 Bp. Veres P. út 197. (Nógrádverőce útnál, HÉV-vel Mátyásföld-alsó megálló)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez