Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28602658
   « Vissza

Megnyílt a Balázs Bútor Egy magyar bútorüzlet a Rákosi úton

 « Cikkek és hírek 
2013. december 11.
 

kepfile

     Még a nyáron figyeltem fel arra az építkezésre, amely a Rákosi út 135. szám alatt zajlott, a Budapest Bankkal szemben. Kíváncsiságom egyre nőtt, ahogy láttam kibontakozni a régi házból egy ízléses, igényesen kialakított épületet. Aztán lehullt a fátyol: szeptemberben egy bútorbolt nyitott meg a tetőtől-talpig megújult környezetben. Talán ez így elsőre nem is hangzik olyan érdekesnek, hiszen bútort árul fű-fa-virág… Különösen a nagyobb áruházak. Ám itt egy különleges üzlettel találkozhatunk: kizárólag hazai gyártású, egy közeli kisipari üzemben készült bútorokat (elsősorban ágyakat és éjjeli szekrényeket) árulnak, amelyek egy kedvező árszint mellett tartósságban, minőségben jelentősen túltesznek nagyüzemi versenytársain.
    Mados Árpád, az üzlet – és a vállalkozás – tulajdonosa ugyanis már szinte a bölcsőben (masszív, fából készítve…) itatódott át azzal a szakmával és szemlélettel, amelynek mára szakembere lett. 14 éves korától az asztalos szakmában él, nagyapja és nagybátyja nyomdokain haladva. A felmenőkön túl azonban még egy ember volt az életében, aki példát mutatott nemcsak a szakmai hozzáértésből, hanem életre szóló elkötelezettségből is – ezek az értékek a mai világban különösen ritka kincsnek számítanak! Ez az ember Árpád nagyrabecsült Mestere: Patócs Balázs, akitől a tanítvány nemcsak a szakmát tanulhatta… Ő egy igazi Mester volt, olyan, akit csak álmodni lehet! Emlékét idézi ez az üzlet is, hiszen nevét és aláírását a család hozzájárulásával kölcsönvette Árpád – a korán eltávozott Mester iránti tiszteletből és szeretetből. Ám a Mester is büszke lehet tanítványára.

kepfile


     Az üzletben szemlélődve olyan kiváló minőségű ágyakat és kiegészítőket láthatunk – ki is próbálhatunk – , amelyek hosszú távú tervekbe illenek. Nem esnek szét némi használattól, az biztos (nem úgy, mint az én ágyam, amelyet apukámnak kellett megvasalnia)! Itt minden jó minőségű borovi és bükk fából készül, erős, masszív és könnyen kezelhető – példának okáért a „gyengébb nem” képviselője is könnyedén fel tudja nyitni az ágyneműtartót.
    Az ízléses, változatos stílusú, többféle színnel kezelt bútorok – elsősorban ágyak és kiegészítőik, mint éjjeliszekrények, egy külön műhelyben készülnek a megrendelő igényei szerint. Az ágyon az alvás minősége azonban a matrac minőségének a függvénye is. Ezért nem hiányozhat az üzlet kínálatából a kényelmes matrac, a család minden tagjának! Az ortopéd, rugós, kókusz és memory matracok igény szerinti méretben rendelhetők.
    Aki ennél többre kíváncsi, látogasson el az üzletbe, és minden kérdésére választ kaphat. Mados Árpád asztalosmester és tulajdonos várja a kedves érdeklődőket a mintaboltban. (Sz. K.)

  kepfile        kepfile

Balázs Bútor • 1162 Bp.
Rákosi út 135. (a Budapest
Bankkal szemben) • Tel:
264-0558, 06-20-579-1178
• www.balazsbutor.hu

 

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez