Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28601630
   « Vissza

Megnyitott a Zenés Music Club a Submarine Stationban!

 « Cikkek és hírek 
2013. december 11.
 

Príma zenés bulihely lett a Csömöri úton

     Csaknem 20 éve már, hogy megnyitotta kapuit a kerület egyik legkedveltebb vendéglátóhelye a Csömöri út 80 szám alatt, leánykori nevén akkor még Celentano Fagyizónak hívták. Rövidesen azonban étteremmé növekedett, és Kaiser Steak House néven került be a köztudatba és különleges steak ételeiről vált ismertté – akkoriban már nemcsak a környékről, hanem a belvárosból is elkezdtek ide járni a vendégek.

 

kepfile

Vidám karaokee, középen Ernst László tulajdonos

             kepfile   kepfile

 Péntek esti buli az új különteremben, amely ki is bérelhető. A jobboldali képen a híres lemezlovas, Niki Belucci szolgáltatja a zenét

     
     De fejlődni, változni mindig kell – vallja Ernst László, az étterem tulajdonosa. Ezért meg sem lepődtünk, amikor újabb profiljának megfelelően Submarine Station – Tengeralattjáró Állomás lett az egykori fagyizóból „felnőtt” étterem. De ennek is több mint tíz éve már… Mindig nagyon finom ételeket lehetett itt enni: a magyaros, hagyományos, egyszerűbb fogásoktól a különleges nemzetközi ételekig. Természetesen jelentős helyet kap az étlapon a steak kínálat, valamint a hal, rák és egyéb tengeri herkentyűkből készült specialitások.
     Azt gondolná az ember, hogy itt a fejlődés korlátja, hiszen ez a hely mindent tud, amit kell neki… Vagy még sem? Az étterem tőszomszédságában működött a Pálvölgyi Fotó – aki azóta nemcsak ezt az üzletet, de a kerületet is kinőtte –, ez a helyiség jó ideje üresen állt. Most azonban megnyitotta ajtaját újra, csak nem az utcára, hanem az étterem felé – egy rendezvény különterem formájában. A 30 főt kényelmesen befogadó helyiségben még táncolni is van hely, s egy komplett disco hangulatát varázsolja elénk fényeivel, kis színpadával, profi DJ-vel. Pénteken esténként terveznek zenés, karaokee-s bulikat ide, és a disco mellett még vendég fellépőket is szeretnének hívni: zenészeket, énekeseket. Legutóbb Dolák-Sali Robi volt a Submarine Station vendége, sztár-lemezlovasként pedig már Pákót és Niki Beluccit is hallhatta a közönség!
     Ezt a helyiséget mindennel együtt ki is lehet bérelni: a közönség komplett discót kap bérleti díj nélkül! A tinédzser korosztálytól egészen a nagypapákig várják a családi, baráti bulikra a vendégeket, csak a fogyasztást kell fizetni (előre egyeztetve). Ottjártunkkor hatalmas volt a hangulat, Niki Belucci kavart rendesen, a táncparketten nagy volt a vidámság, a bulira az éttermi részen megrendezett karaokee tette fel a koronát. Ráadásul meg lehetett kóstolni a mátyásföldi Legenda Házi Sört is, amely egyre népszerűbb nemzetközi versenyeken is.
     Érdemes még megemlíteni a csaknem másfél évtizede havonta rendszeresen megrendezett Bornapokat, ahol híres borvidékek neves borászaival és boraikkal lehet közelebbről megismerkedni. Legutóbb az Év pincészete 2012 díjat nyert Szekszárdi Mészáros Pincészet „fia” járt itt, Mészáros Péter. A nemes borok bemutatása – és a borokhoz illő fenséges menüsor – különleges élményben részesíti a vendégeket egy-egy ilyen Bornapon.
     S akinek ez mind nem elég, fellátogathat az emeletre, ahol a régi és az új helység tetőtere egybenyiva igen tágas és békés környezetet biztosít egy kis csocsóra, de hamarosan darts-, flipper- vagy Römi játékra. Ám ha a vendég nagyon elfoglalt, és nem ér rá elmenni hozzájuk, nem kell nélkülöznie az étterem csodás ízeit: házhoz viszik a finom étkeket, a környéken ingyenesen. Ha arra jár, nézzen be hozzájuk, legalább egy jó kis bulizásra!
                                                                                                                                                      Szőke Kati

     kepfile

Submarine Station Étterem és Music Club • 1161 Bp. Csömöri út 80. www.submarinestation.hu • Tel: 405-3768 • Nyitva: H-Szo: 12-23-ig, V: 12-22-ig

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez