Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28602177
   « Vissza

Őrizd meg emlékeid...

 « Cikkek és hírek 
2013. december 10.
 

kepfile

     A legjobb ajándék a fotó – mondja Tóthné Lelkes Szilvia, a Lelkes Fotóüzlet tulajdonosa teljes meggyőződéssel. A Sashalmi piac tőszomszédságában, a gyógyszertár melletti üzletsoron lévő üzletbe belépve azonban szinte egy ajándékboltban érezhetjük magunkat: a vitrinben mindenféle helyes kis porcelánok, ékszertartók, ékszerek, plüss maci és egyéb fotó-kiegészítők, mint album, keretek, stb. láthatók ízléses elrendezésben. Szilvia folyamatosan bővíti az áruválasztékot, mert mindig felkutat valamit, amit a szokásos árnál kedvezőbben tud ajánlani vevőinek. Ezek az ajándéktárgyak egy része persze „felszerelhető” egyedi fotóval, ami még személyesebbé teszi az ajándékot. De az itt kapható Swarovski ékszerek fénykép nélkül is igen jól mutatnak, és nagyon kedvező az áruk.
     Karácsony közeledtével tehát érdemes a belvárosi üzletek, plázák előtt ide betérni, biztos vagyok benne, hogy némi időt és pénzt spórol meg az, aki itt kezdi a vásárló körútját! És persze, a legjobb ajándék a fotó! Térjünk hát vissza a „kályhához”, mert ugye, itt mégiscsak a fotó a lényeg, az üzlet profilját tekintve – meg persze a vásárló… De ha ajándékról beszélünk, igen gazdag lehetőség áll a tétova ajándékozni vágyó rendelkezésére. Az egyedi fényképekkel ellátható tárgyak között található egérpad (2445 Ft), bögre (2890 Ft), fehér és színes póló (2990 Ft-tól), puzzle A4-ben (2600 Ft), maci pólóban (3530Ft), szatén kispárnahuzat (2690 Ft),textil telefontok (1400 Ft), textil táska, kötény (3335Ft), hűtőmágnes többféle kivitelben,) a teljesség igénye nélkül. Több fényképes ajándéktárgy rendelése esetén pedig extra kedvezmények kaphatók! Nagyon kedves ajándék lehet az egyedi fényképes naptár, ami lehet egylapos is, de a 13 lapos (fémspirállal) nagyon ízléses kivitelben már 3900 Ft-tól rendelhető. A fotókhoz itt komoly választékban lehet keretet is rendelni, szintén nagyon kedvező áron. A keretek igen jó minőségűek, fából valamint réz, ezüst, bronz, antikolt színben, vagy üvegből készülnek.
     A szokásos fotószolgáltatásokon kívül (igazolványkép azonnal 1290/4 db, képelőhívás a kiváló Fuji minőségben akár 40 Ft/levelezőlap méretben 200db felett stb.) vállalnak esküvői és egyéb rendezvényfotózást, tablófotózást is, hiszen Lelkes Szilvi gyakorlott fényképész. Egész különleges, egyedi megoldásokat is alkalmaz a fotókidolgozás során, ebben a munkában férje, Tóth László is gyakran részt vesz, neki a számítástechnika kínálta lehetőségek feltárása a kedvenc területe. A mai digitális, rohanó világban a műtermi fotózással már egyre kevesebben élnek, ám egy igazi fényképész nem nélkülözheti. Ezért a Lelkes fotó karácsonyi kínálatából a műtermi fotózás sem hiányozhat. A digitális fotó ugyan egyszerű, de egy igazi fotó mégis a legjobb, és legszebb ajándék! Értéke pedig nem csak forintban mérhető… (x)

Lelkes Fotó, 1163 Bp. Sashalmi piac

www.lelkesfoto.extra.hu • Tel: 442-4617, 06-20-3369-438

• Ny: H-P 8-17-ig, Szo: 8-12-ig



 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez