Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28598128
   « Vissza

Mennyit ér a biztosítás?

 « Cikkek és hírek 
2013. március 21.
 

kepfile

Csak a kár bekövetkezése után derül ki, hogy mennyit ér a biztosítás – a biztosítótársaságoktól független szaktanácsadó sokat segíthet a kockázatok előzetes felmérésében

    – Gábor, beszélj magadról.
    – Szőke Gábornak hívnak és közel 20 éve vagyok a biztosítási szakmában. De nem magamról beszélnék, hanem amit képviselek, és amiben hiszek. Ez a biztosítási érdekképviselet és szaktanácsadás.
   – Minek kellenél az embereknek, hiszen ott az internet. Minden információt megkapnak, mindenhez hozzájutnak, amire kíváncsiak.
    – Igen, ez valóban így van, de pontosan azt nem kapják meg, amire szükségük van. A neten villámgyorsan hozzájutnak biztosítási konstrukcióhoz, de hogy miről szól igazából az a biztosítás, csak felszínes információt kap. Probléma esetén, legyen az adminisztrációs, vagy kárügy, kihez fordulhat? Csak a biztosítók ügyfélszolgálatához, akkor meg ugyanott van. Rajtunk keresztül hozzájut minden olyan információhoz, amire szüksége van. Mi eljárunk nevében, kárügyekben, adminisztrációs ügyeiben, tanácsot adunk, javaslunk, lebonyolítunk mindent helyette a biztosítóknál. Megpróbáltuk ezeket az információkat az emberekhez eljuttatni, sokféleképen, egy sem jött be! Például, itt a környéken több mint 1400 családi házhoz jutattuk el ezeket a tudnivalókat, színes nyomtatványokon keresztül, de egyetlen visszajelzést sem kaptunk!
     Most én kérdeznék vissza: Azt nyilván tudod, hogy hol van a házbiztosításod? Ki kötötte? Igazából miről szól a biztosítás, azon kívül, hogy tűz és elemi kár? Hogy lehet növelni a konstrukció szolgáltatásait, úgy hogy ne kerüljön több pénzedbe? És még sorolhatnám! Az emberek manapság sokkal zárkózottabbak, és gyakran bizalmatlanok, amelynek bizonyára van is némi alapja. Ezért nagyon nehezen lehet eljuttatni hozzájuk az új információkat arról, hogy nem elég, ha van egy biztosításuk, nagyon nem mindegy, hogy az mit takar. Ebben nagy segítséget tud nyújtani egy olyan biztosítási szaktanácsadó alkusz cég, amely független a biztosítóktól, a megrendelő érdekeit, biztosítási igényeit képviselve eljár nem egy, hanem minden jelentős biztosítónál.  Függetlenségünkből adódóan tudunk tanácsot adni abban, hogy milyen kedvezőbb lehetőségei vannak saját biztosításukon belül, legyen az szolgáltatások növelése, vagy díjcsökkenés. Össze tudjuk hasonlítani a különböző biztosító társaságok ajánlatait, és ennek ismeretében a megbízó érdekeit maximálisan figyelembe véve, kiválasztjuk, és testre szabjuk szükség szerint a biztosítást. És ami a legfontosabb: a szerződéskötés után sem hagyjuk magára az ügyfelet, bármi gondja, kérdése van, állunk rendelkezésére, káresemény esetén pedig segítünk annak minél zökkenő­mentesebb, és szakszerű lebonyolításában.
     – Mindaz, amit itt most elmondtál meggyőzően hangzik, de ahogy a vicc mondja, mind az, ami jó, az vagy hizlal, vagy nagyon sokba kerül.
     – Vicces, de hogy sokba kerül, az nem igaz, mert mint érdekképviselet, mint szaktanácsadó, szolgáltatásunk térítésmentes. Ezeket a sorokat pedig nyugodtan vegyék „a reklám helyének”. Cégem neve F. L. Sz. Alkusz Kft. Mindenkit szeretettel várunk elérhetőségeinken keresztül. Még Téged is.

Elérhetőségünk: 1105 Bp. Harmat u. 40. fszt. 15. Telefon: 06-1/706-4550, Tel/Fax: 06-1/706-455, e-mail cím: iroda@flsz.hu, gaborszoke@flsz.hu

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez