Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28657360
   « Vissza

Horoszkóp (január 22-től február 21-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2013. január 24.
 


 Kos (III. 21.- IV. 20.)
Megszabadulhat néhány ismerősétől, szerencsére ezek az ismerősök nem álltak eddig sem túl közel Önhöz. Ezen kívül túl sok minden nem tartogat Önnek a Vízöntő-hava. Ezt az időszakot aktív pihenésre, főként szabadtéri programok eltöltésére használhatná, hogy fel tudjon töltődni. A síelés, a szánkózás, a kirándulás kiváló időtöltés lehet, hogy a következő hónapban képes legyen megoldani az Önre váró feladatokat. Kissé homályos a hónap üzenete, így ebben a hónapban ne kössön hosszú távra szóló szerződéseket, házasságot.
 Bika (IV. 21.- V. 20.)
Vigyázzon a lábaira, főként a boka és lábszár tájékra, mert a csúszós utakon könnyen kisebb baleset érheti és sajnos az esetleges húzódás, vagy ficamnál hosszabb idejű gyógyulásra számíthat. Ez nem annyira az Ön hónapja, mert a munkahelyén is nagy a káosz, a fejetlenség, ráadásul bizonyos szituációkban kénytelen lesz konfrontálódni, egyszerűen nem tehet mást. Lehetséges, hogy a Vízöntő-hava azért viseli meg ennyire, mert Ön alapvetően nehezen mozdul? Próbáljon meg önmagától mozdítani azokon a dolgokon, melyekről úgy érzi, eljárt az idő felette/felettük, például lomtalanítson otthon, vagy adakozzon!
 Ikrek (V. 21.- VI. 21.)
Rengeteg a tennivalója, új dolgok vannak kilátásban, de egyelőre a napi feladatok is jócskán erején felül tornyosulnak. Szerencsére ügyesen és ötletesen osztja be az idejét, így többé-kevésbé jól gazdálkodik energiáival. A munka területén pozitív változások látszódnak, ugyanakkor ebben a hónapban, azaz a Vízöntő-havában a mindennapos temérdek apró-cseprő feladatokra kell a hangsúlyt fektetnie. Olyan ez, mintha kitakarítani, aktákat rendezgetni és papírt tologatni ahhoz, hogy legyen helye az újnak, az ötletesebbnek, a jó irányba tartó változásnak.
 Rák (VI. 22.- VII. 22.)
Mélypontra került! Talán egy közeli hozzátartozó elvesztése, vagy az álmai megvalósulatlan romjai felett való sajnálkozás teszi, hogy most aztán tényleg nincs túl jól. Mintha összeesküdött volna az ég is csak azért, hogy ne menjenek jól a dolgai. Azt tudom tanácsolni, hogy gondoljon bele, mindennek változnia kell, még a rossz állapotnak is, sőt ezeknek a depressziós állapotoknak köszönhetően tudjuk majd valójában értékelni a jót, amit kapunk. Vége lesz, és Ön ismét mosolyoghat majd! Kitartást kívánok a Vízöntő-havára.
 Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)
Ügyesen rájött, hogy még mielőtt megsimogatnák és megdicsérnék valamiért, hosszú utat és sok befektetett energiát, munkát kell letennie az asztalra. Rendkívül nagy energiákat képes megmozgatni és most tényleg nem csak a sikerek számítanak, képes tenni, és csak úgy tenni a dolgát. Szorgalma és kitartása, valamint a sziszifuszi munka, melyet elvégez, meg fogja hozni a gyümölcsét. Természetesen egy Oroszlánnak sosem a legkedvezőbb a februári hónap, de hát Ön is tudja, hogy nemsokára itt a tavasz, mikor a Nap, az Ön uralkodója ismét ragyogni fog az égen.
 Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)
Haza, a családjához vágyódik, de rengeteg időt kell eltöltenie a munkahelyén. Így nem is látja tisztán, hogy otthon pontosan milyen helyzetek vannak, mire hazaér, szinte már mindenki alszik, vagy megoldódott Ön nélkül az adott szituáció. Ezt fájlalja és menekülne a mindennapos megoldandóktól. Természetesen ezt a munka iránti kedvtelenséget csak Ön látja, kívülről úgy teszi a dolgát, mintha mi sem történne, így felettesei azt gondolják, ez a fokú terhelés teljesen rendben van. Precizitása és teherbíró képessége óriási, de ne engedje, hogy ezt kihasználják!
 Mérleg (IX. 24.- X. 23.)
Ha egy Mérleg-jegyűnek takarékoskodási kérdésekben kell dönteni, vagy precíz, kitartó, de érdektelen munkát kell végeznie, azt kétféle módon tudja intézni: Az egyik út, hogy befásul, majd egy idő után szépen csendben otthagyja az egészet, vagy megpróbál örömöt csempészni az aktatologatásba. Ez utóbbi lenne most a feladat, hogy megtalálja a hétköznapi élet szépségét, a munka szépségét, hogy hogyan lehet valódi értéket adni annak, amiben csak a terheket és a mázsás súlyt látja. Gyújtson gyertyát, tegyen fel egy szép asztalterítőt, öltözzön csinosan, mert ez ad egy alapvető pozitív hozadékot a napjainak.
 Skorpió (X. 24.- XI. 22.)
Nem túl jó irányba tart abból a szempontból, hogy alapvetően csípős természetének élét most csiszolja hegyesre. Úgy értelmezhető a jelenlegi bolygóállás, hogy önbeteljesítő jóslatként túlzottan magas elvárásokat támaszt kifelé a külvilág felé (japán kertek tökéletessége) és így szinte biztos, hogy csalódás éri, amiből majd azt a következtetést vonhatja le, hogy igenis minden és mindenki tökéletlen, és be kell zárnia saját szívét és jóságra való hajlandóságát. Ha így történik, még csípősebb és megkeseredettebb lehet. Meg kell látnia, hogy az ideák azért vannak, hogy próbálkozzunk azok elérésével, nem pedig azért, hogy mindenki úgy működjön azonnal!
 Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)
Ha nem is jó, de már jobb! A Jupiter (a Nyilas jegyűek uralkodója) elindult hátráló mozgásból előre. Tény, hogy az Ikrek országában tartózkodik, ahol sajnos nem érzi magát túl jól, ez azt jelenti, hogy sokszor érezheti egy Nyilas jegyű a reményvesztett, megfeneklett állapotot, vagy túl nagy tehernek érzi megoldani saját életét. A jó hír, hogy az Ön uralkodója már előrefelé mozgásban van, tehát ha nem is azzal a megszokott „nyilas” bizodalommal és pozitív energiával áll neki a feladatoknak, hanem kissé ódzkodva közelít bármit is tenni (munka, otthoni feladatok stb.), már érhet el apróbb sikereket. Precízebbnek kell lennie, ez a cél!
 Bak (XII. 22.- I. 20.)
Mélypont, zavarodottság, megállás. Álljon meg, üljön le, fáradjon el bátran és pihenje ki magát. Túlhajtott, túlhajszolt, kimerült állapotban van. Ne most akarjon nagy és hosszú távú tervek megvalósításába kezdeni, mert rengeteg Önben a szomorúság a kimerültség miatt. Jelenleg csak az van sikerre ítélve, ami Önről szól, ami Önt pihenteti és tölti, a többi dologba, munkába, kötelességbe beletörhet a bicskája. Fel kell töltődnie! Próbálja meg megtalálni azokat a dolgokat, amik akár egy órára is fel tudják vidítani, ez most nem kérés, hanem kötelezően megoldandó feladat!
 Vízöntő (I. 21.- II. 19.)
A személyisége változik, a lelke érlelődhet bölcsebbé a Vízöntő-havában. Nem történik túl sok minden a külvilágban, leginkább egyedül tudja majd hasznosan eltölteni szabad idejét, nem is nevezhető túlzottan boldognak, de ez nem baj. Nagy fordulópont van közeledőben és ehhez a belső egyensúlyát és a benső mosolyát kell előbányásznia. Az egyedüllét öröme az, ami tölti és jó irányba viheti Önt. Akár elkezdhet egy könyvet is írni – ha szeret írni –, de mindezt egyelőre csak az asztalfiókjának írja, mert így lesz igazán őszinte és később sikeres.
 Halak (II. 20.- III. 20.)
Társas kapcsolatai változásra érettek meg. Sajnos a Halak-jegyűek nem túlzottan jó harcosok, nem igazán tudják, hogyan kéne kiállni önmagukért (ki is vagyok én, akiért ki kéne állnom –kérdezik), így leginkább egy hadonászó, árnyaival küzdő szélmalom harcosnak néz majd ki, ha érdekeit meg kívánja védeni, márpedig előbb vagy utóbb meg kell tennie. A boldogság kék madara még várat magára, de nagy és pozitív változások vannak Önnek beígérve, csak tegye a dolgát és merjen nagyot álmodni!
                                                                                                                                Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez