CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28812278
|
2012. november 15.
|
|
|
Hozzávalók: 25 dkg rizs, 1 fej hagyma, 1 húsleveskocka, 2 evőkanál olaj, 2 evőkanál paradicsompüré, 10 dkg reszelt sajt, 10 dkg füstölt szalonna, 8 db tojás, só. A lereszelt hagyma felét 1 evőkanál olajban megpirítjuk, a megmosott rizst megforgatjuk benne és kétszer annyi leveskockával ízesített vízzel felöntve puhára főzzük. Egy másik edényben olajon megpirítjuk a maradék hagymát, pár percig pároljuk. Összekeverjük a rizzsel, beleszórjuk a sajt felét és tűzálló tálba simítjuk. Vizes merőkanállal nyolc mélyedést nyomunk a rizsbe, ezekbe ütjük a tojásokat. Megszórjuk a reszelt sajt másik felével, szalonna csíkokat teszünk rá és sütőben addig sütjük, míg a tojások fehérje meg nem keményedett.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|