Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28598167
   « Vissza

Pizza 16

 « Cikkek és hírek 
2012. szeptember 24.
 

     A Pizza16 nevű vállalkozás természetesen a XVI. kerületben található, közelebbről a Rákosi út és a Mátyás király utca sarkán van egy kisebb üzlet, amelynek a feliratáról is látható, hogy itt működik a környék egyik közkedvelt pizzasütödéje.

   Odabent szorgos munka közben Krisztina és András fogad bennünket, akikről tudnivaló, hogy mindketten vendéglátós családból származnak, s fiatal koruk ellenére nagy tapasztalatuk van ebben a mesterségben. Szinte magától értetődő volt, hogy közös vállalkozásként egy pizzériát nyissanak, s hogy miért pont a XVI. kerületben, arról András mesélt kedvesen. Ő a budai hegyek között, a Zsámbéki medencében nőtt fel, s ennek a kerületnek a hangulata nagyon hasonlatos az ottanihoz: békés, csendes kertváros, ahol nagyon hamar otthonosan érezték magukat.

    Ami újat magukkal hoztak, az egy különleges ízvilág – András ebben nőtt fel, és ezt eddig nem sikerült itt megtalálnia, De sebaj, mert az általuk készített pizzák hordozzák magukban a budai hegyek üzenetét, s talán ez a különleges házias jelleg teszi az itt készült ételeket olyan különlegessé és keresetté.

    Beszélgetés közben újabb és újabb rendelések érkeznek, boszorkányos gyorsasággal készülnek a pizzák, melyekkel már indul is a futár. Jelenleg 48 féle pizzát ajánlanak a szórólapon (mert több nem fért rá) – 28-32-50 és Gulliver 60 cm-es kivitelben! De van saláta: tonhalas, görög, csirkemell, cézár és Velence. Tésztaételeik közül ajánlják például a Carbonarát, a Milánóit, a Bolognait, stb., és desszertként lehet rendelni somlóit, gesztenye pürét, gyümölcssalátát, vagy gyümölcslevest. Természetesen lehet kérni üdítőt is, aktuális kínálatuk a www.pizza16.hu honlapjukon megtalálható.

     A pizzák tésztája saját recept szerint készül, kellemesen könnyű, nem üli meg a gyomrot, és visszamelegítve is nagyon finom. Rendszeresen gyűjtik a visszajelzéseket, és ennek megfelelően alakítják a kínálatot. Rendszeresek az akciók is, például az évszakoknak megfelelően. Cégeknek, bizonyos létszám felett rendszeresen adnak kedvezményt. A 32-es pizzában lévő kuponból ha valaki 10-et összegyűjt, akkor a 11. pizzát ingyen kapja.

   – A lap tetején található kuponnal pizzériánk ételkínálatából bármely ételünkre 10% kedvezményt biztosítunk – mondja a legjobb hírt befejezésül Krisztina.

kepfile

Krisztina és András, a Pizza16 tulajdonosai, akik nagyon
megszerették új otthonukat, a XVI. kerületet


www.pizza16.hu • Rendelés: 06-1-4-16-16-16, 06-30-4-16-16-16
Ingyenes kiszállítás a XVI. kerületbe és Csömörre

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez