Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28602686
   « Vissza

Fűtés – gáz – víz – szolár rendszerek olcsón, jó minőségben

 « Cikkek és hírek 
2012. április 19.
 

  20120327048


    Kistarcsán a régi mozi rozzant épülete immáron 7 éve megújulva, hajdani feladatához képest szokatlan látványosságot kínál az ide betérőnek: a magyar radiátorgyártás jelenlegi legnagyobb képviselője, a Dunaferr Épület Gépészet, vagyis a D-ÉG mintaboltja talált otthonra e sok élményt megélt falak között…


    Az épületbe lépve az egykori előtér ma az eladótér, itt szolgálják ki a szakértő kollégák a vásárlót, ha szükséges, eligazítva őt az épületgépészet rejtelmeiben. Ebben az üzletben a fő profil a D-ÉG termékek árusítása, amelyek hatalmas előnye, hogy megbízható, kiváló minőségű áruválasztékukban minden kapható, ami egy épület gépészetéhez hozzátartozik, ráadásul középkategóriás, vagy még annál is kedvezőbb áron! A több száz négyzetméteres épület legnagyobb részét kitevő „nézőtér” ma targoncával rakodható hatalmas, többszintes polcokkal felszerelt raktár. De az emeleti oldalsó „páholyok” helyén is végig áru sorakozik, még a hajdani mozigépész kényelmes kuckójában is. Igyekeznek ugyanis a népszerű termékekből kellő választékot raktáron tartani, hogy a vevőnek ne kelljen üres kézzel távoznia. Természetesen ami még sincs a raktáron, – ritka, vagy különleges, nagy értékű termék – megrendelés alapján azt is a lehető legrövidebb idő alatt beszerzik. S hogy mi mindent árusítanak e helyen, arról Szöllősi József, az áruház vezetője ad tájékoztatást – a teljeség igénye nélkül. Meg kell jegyezni, hogy a háromszemélyes üzletben a vezető nem csupán „főnök”, hanem mindenes munkatárs, aki mindig ott dobja be magát, ahol szükség van rá. (Most éppen a sajtót tájékoztatja…)
    Talán az egyik legfontosabb dolog, amit a D-ÉG termékekről tudni érdemes, az a 10 év garancia – az ország bármely pontján a helyszínen cserélik ki jogos panasz esetén a hibás radiátort és a Mofém termékeket. A kb. 7000 féle termékből, amelyet forgalmaznak, egy része saját gyártás, mint például a legendás Dunaferr radiátorok. Bár rossz nyelvek szerint nem is magyar, hanem török gyártmány, de aki nem hiszi, járjon utána: bárkit szívesen látnak egy gyárlátogatásra – no persze, nem Törökországba! (Részletek a kis keretesben.)
    S most beszéljünk a D-ÉG által forgalmazott, de nem általuk gyártott termékekről. Ilyenek például a Mofém csaptelepek. Mivel a D-ÉG jelentős mennyiséget forgalmaz belőlük, jóval alacsonyabb áron kapja meg a gyártótól a csaptelepeket, ráadásul D-ÉG emblémával ellátva. Így a vevő is kedvezőbb áron jut egy Mofém csaptelephez: például egy egykaros réz kád csaptelep zuhanyfejestől, gégecsövestől, tartóstól mindösszesen 13.955 Ft-ba kerül, míg egy márkás külföldi termék, amely ugyanezt tudja, lehet akár 32.000 Ft is. Persze, ha a vásárló az utóbbiban bízik jobban, azt is megvásárolhatja itt.
    Néhány D-ÉG márkanév alatt forgalmazott, nem saját gyártmányú termék: Comap cső és idomrendszer, padlófűtés-rendszer, KPE-Tech csövek és idomok, PVC és KG lefolyók, osztó-gyűjtő rendszer, Ravani szerelvények (golyóscsapok, réz-idomok). Flamco légtelenítők, iszap- és légleválasztók, biztonsági szelepek, Mofém csaptelep-család, Honeywell átöblíthető vízszűrők, nyomáscsökkentők, flexi-csövek, nyomásmérők, hőmérők. Forrasztó anyagok, Központi vízlágyítók BWT, Laufen szaniter, Beépíthető falsík alatti WC. Mosdó, bidé-elemek, lefolyó-szifonok, Grundfos szivattyúk, napkollektoros rendszer, központi porszívó rendszer, Euro kazánok (Riello, Beretta). Minden kapható itt, ami egy építkezésnél vagy felújításnál az épületgépészet tárgykörébe sorolható. S ha valaki például egy komplett fűtésrendszert a D-ÉG emblémával ellátott termékekből állít össze, az egész rendszerre megkapja a 10 év garanciát! Továbbá a teljes rendszer megvásárlása esetén az árakból további kedvezményre számíthat a vásárló, valamint a Helyi Hírek megjelenési területén ingyenes a kiszállítás!
    A fenti felsorolásból azonban néhányat érdemes kiemelni: például az iszapleválasztó, amelyet célszerű a kazán elé beszerelni, mert hiánya miatt akár tönkre is mehet a kazán. Ez egy úgynevezett „kosz-csapda”, mely mentesíti a rendszert például a hegesztési, forrasztási hulladéktól, törmeléktől, amely óhatatlanul bekerülhet a keringésbe. A légleválasztó a légtelenítő intelligensebb változata, a rendszer bármely pontján képes kiválasztani a légbuborékokat – nagyobb rendszereknél lehetetlen e nélkül kilégteleníteni a rendszert.
   Nagy segítség a vízhálózatban egy vízszűrő, mivel a csapok és háztartási gépek nagy ellensége a mechanikus szennyeződés. A víztisztító ezektől mentesíti a rendszert, és a cég által forgalmazott típus egyszerűen átöblíthető, kitisztítható, ha megtelik. Egy ilyen 100 mikronos szűrő ¾ colos vízcsőre 11.580 Ft, nyomáscsökkentővel mindössze 18.210 Ft. A nyomáscsökkentő is egy nagyon hasznos találmány, mellyel a hálózati 4-6 báros nyomást 2-3 bárra csökkentik (állítható), ezzel a szinte észrevétlenül jelentős vízfogyasztás-csökkenést lehet elérni – a szerkezet ára igen hamar megtérül a mai víz- és csatornadíjak mellett!
     Itt érdemes megemlíteni a központi vízlágyító berendezést, mellyel háztartási gépeink élettartamát jelentősen növelhetjük, és nem kell szenvedni többé csempénk, csaptelepeink vízkő-mentesítésével. Most jött ki egy új, nagyteljesítményű (1-1,5 m3-es kapacitású) vízlágyító, melyet a BWT gyárt Digi 15 és 25 néven, s mint D-ÉG termék szintén nagyon kellemes árfekvésen kapható. Hatalmas előnye az eddigiekhez képest, hogy mérete jelentősen lecsökkent, akár egy konyhában, a mosogató alatt is elfér.
     A szaniterek közül az Alföldi termékeken kívül érdemes említeni a hasonlóan jó minőségű, de jóval olcsóbb osztrák termékeket, melyek ízlésesek, szépek, de mégis pénztárcakímélők (LAUFEN, JIKA sorozat).
      A megújuló energiára vágyók így tavasz táján akciós csomagban is vásárolhatnak napkollektoros rendszereket az üzletben. A D-ÉG kizárólagos forgalmazója a világhírű ALDES cég PENÉSZEDÉST megakadályozó szellőztető rendszereinek, az egészen olcsó ventillátortól az olcsóbb és drágább hővisszanyerős rendszerekig! A központi porszívórendszerük is ALDES.
A felsorolás nem lehet teljes, csak ízelítő mindabból, amelyet a több száz négyzetméteres szakáruház és a tapasztalt szakszemélyzet kínál a vásárlónak: mindenből a lehető legjobbat, a legkedvezőbb áron!

  vektoros d-eg logo

D-ÉG Thermoset Kft. • Kistarcsa, Széchenyi út 86. (A Suzuki Benkőnél jobbra, onnan kb. 200 méter a Nagytarcsa felé vezető úton) • Tel: +(36)28-470-074, Mobil: +(36)30-205-4139 • www.d-eg.hu • email: kistarcsa@d-eg.hu

 

Dunaújvárosban több mint 40 éve kezdődött a magyar radiátorgyártás a tagos radiátorokkal, s a folyamatos fejlesztések következtében 1997-ben itt helyezték üzembe Európa legmodernebb gyártósorát, melyen ekkor elindult a Lux-N lapradiátorok gyártása. A termékeik értékesítésére létrehozták a D-ÉG hálózatot. Az elmúlt 15 évben a D-ÉG megalkotta a 6 csatlakozós D-ÉG UNI lapradiátor-családot, és egyéb iránymutató fejlesztések mellett a csereradiátor-program ma is kedvelt a lakásfelújítók körében. A gyárból most is a legjobb minőségű radiátorok kerülnek ki belföldre és külföldre egyaránt. A kiváló hőleadó képesség mellett a nagyon hosszú élettartam teszi elégedetté a vevőket. A 2012-es év eleje a legújabb Standard, a „török­verő” lemezradiátor-család piaci bevezetésével és gyártásának megkezdésével telik. Ez a termékcsalád a neves európai gyártók műszaki paramétereit egyesíti a kelet felől érkezők árszintjével. Hosszas fejlesztőmunka és 40 éves gyártási tapasztalat gyümölcs ez! Aki kíváncsi lett a gyártástechnológiára és szeretne részt venni egy szervezett gyárlátogatáson, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel az info@d-eg.hu e-mail címen, szívesen állnak rendelkezésére!

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez