Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.28. csütörtök
Gedeon, Johanna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28657742
   « Vissza

Régi-új kerékpárbolt a Veres Péter úton

 « Cikkek és hírek 
2012. április 18.
 

Indul a bringaszezon!

 bringa2

    Már legalább fél évszázada mindig volt boltja a kerékpáro­soknak a jelenlegi Veres Péter út 91-es háztömbben. Ezt a hagyományt kívánja folytatni Szűcs Ferenc is, aki idén februárban megnyitotta itt a kerékpárboltját a hónapok óta üresen álló üzlethelységben. Még tavaly év vége felé került képbe a kiadó helyiség, amelyet a tulajdonosa a hagyományok miatt kizárólag kerékpárüzletnek kívánt kiadni – a gumis, az autóalkatrész üzlet, és a síkölcsönző mellett. Szűcs Ferenc viszont már egy ideje pont ebben a műfajban gondolkodott, így az elképzelések szerencsés egybeesését december 31-én megállapodás követte. A januári hónap a jogi és gyakorlati tennivalók lebonyolításával telt, s már február 6-án meg is nyithatott a megújult kerékpárüzlet.
    Egy vállalkozáson mindig látszik, ha a gazdája szívvel-lélekkel vezeti. Szűcs Ferenc is ezek közé tartozik, hiszen végre olyan dologgal foglalkozik, amiben örömét leli. A fiatalember lelkesen mutatta meg „kincseit”, és büszkén sorolta, mi mindent tud az üzlet azon túl is, ami szemmel látható… Itt a minőség a fontos – ahogy mondja – a vevőknek nem bosszúságot, hanem örömet okozva!       Szolgáltatásaik – versenyképes árakon – új- és használt kerékpárok árusítása, teljeskörű szerelés-szolgáltatás. Helyszínre is kimennek, beszállítják és vissza is viszik a „beteget” (persze meggyógyítva), ha a tulajnak ez segítséget jelent. Kapható itt továbbá mindenféle felszerelés, kiegészítő, alkatrész, védőfelszerelés – kiemelt márkájuk a KROSS, de több jó minőségű márkával is foglalkoznak. És ami még nagyon fontos: tanácsot is adnak mindehhez. Abban is segítenek, hogy az igényeknek megfelelően kinek milyen kerékpár a legalkalmasabb. Ennek megfelelően akár be is szerzik a megálmodott márkájú és tudású bringát, vélhetően jobb áron, mint amennyiért a tulaj kinézte például a weben – érdemes hát tanácsot kérni vásárlás előtt! Ráadásul a jó minőségű kerékpár tartja az árát, ami fontos szempont, ha mégis eladásra kerülne a sor. A kerékpár ugyanis már két éves kortól lehet a család közlekedési-szórakozási eszköze, a gyerek pedig nő (nem úgy a bicikli), a nagyfiú meg egyre komolyabb bringára vágyik…
     A szaküzletben a mindennapi kerékpárosok mellett a sportkerékpárosoknak is kedvezni kívánnak: Bike Trial, DH, Maraton, Országúti, Dirt, BMX. Az üzlet tevékenysége azonban túllép a 60 négyzetméter keretein, hiszen rendezvényekre is kitelepülnek – a kerékpárosok örömére. Legutóbb április 15-én az Erzsébet-ligetben találkoztunk a Kincses-ligeten, ahol helyben lehetett vásárolni mindenféle kiegészítőt, kerékpárt, de helyben szereltek is, vagy nagyobb javításra mindjárt itt lehetett hagyni a járművet, amit aztán a szervizbe szállítva javítottak meg (egy út megspórolva). De találkozhatunk majd velük május elsején is a ligeti Majálison.

  bringa1 

     Itt a tavasz, indul a bringaszezon! Érdemes elkerekezni a kerület fő kerékpárútján a Veres Péter út 91-be, és körülnézni, hátha hiányzik még valami a kerékpáros élethez. Vagy hozzáértő szemekkel átvizsgáltathatjuk féltett járgányunkat, amely bizonyára meghálálja majd a gondoskodást! Szűcs Ferenc tulajdonos és ezermester kollégája szeretettel vár mindenkit a kerékpár szaküzlet és szervizbe, a Veres Péter úti kerékpárút mellett.

Kerékpár szaküzlet és szerviz • BikeKing Kft.
1163 Bp. Veres Péter út 91.
(Borotvás u. és Tiszakömlő u. között)
Tel: 06-70-279-7177 • Ny: H-P 9-19, Szo: (szezonban) 9-17
www.bikeking.hu (fejlesztés alatt, április végére működik)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez