Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.19. kedd
József, Bánk, Józsa
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28600067
   « Vissza

Számítástechnikáról magyarul…

 « Cikkek és hírek 
2011. október 31.
 

      Az előző cikkünkben összefoglaltam, hogyan kell tárolni és menteni adatainkat a számítógépen, amely teljes terjedelemben megtekinthető a www.flashcom.hu weboldalon. Minek után adatainkra a legnagyobb fenyegetettséget vírusok és kémprogramok jelentik, nézzük meg együtt, hogy mit tehetünk ellenük!

     Adataink védelmében érdemes úgynevezett vírusirtó programot telepíteni a gépünkre. Ha jártasak vagyunk a témában és otthoni felhasználónak számítunk, akkor az internetről letölthetünk korlátozott funkciójú díjmentes változatokat. Bevált megoldás vírus detektálónak az Avira Personal, míg kémprogram felügyelőnek a Spybot-ot telepíteni. Természetesen kicsit nagyobb figyelmet igényelnek ezek az eszközök, és bizony néha a frissítésük is nehézkesebb, mint a fizetős változatoké. Az utóbbi fajtából kiemelkedő gyártó a Panda Antivirus cég. Alapcsomagként a következőket adják: vírus- és kémprogram védelem, személyes tűzfal, online csalás elleni védelem (antiphishing), automatikus frissítés, „24h-365d” terméktámogatás. Mindezt kiemelkedő hatékonysággal és megfizethető áron, ugyanis évente 9.000 Ft-ért a Pro, sőt 11.000 Ft-ért már az Internet Security változathoz is hozzájuthatunk egyszerre három gépre érvényes jogosultsággal! Tehát egy szoftverhasználati joggal három különböző gépet korlátozásmentesen és legálisan védhetünk egy felső kategóriás termékkel. Aki ismeri a kínálatot, megerősítheti, hogy hasonló hatékonyságú rendszert drágábban (és csak egy gépre vonatkozóan) szerezhetünk be!
      Az utolsó témánk a szünetmentes áramforrásokról szól. Számítógépünket tápláló hálózat feszültsége ingadozó lehet, nem beszélve az esetleges áramkimaradásokról. Mindkettő okozhatja a hardverelemek idő előtti tönkremenetelét, illetve az adatok részleges elveszítését is. Ezért javaslom egy szünetmentes tápegység beszerzését, aminek a költsége teljesítménytől függően 15.000 Ft-tól 40.000 Ft-ig terjed.

     Kapcsolódó akciók, hogy minden Panda termék vásárlása mellé a Gigabyte cég billentyű+egér szettjét vagy hangszórót ajándékozunk! (x)

flashcom_logo_uj_nagy 

Flash-Com Kft. a stabil és korrekt számítástechnikai szaküzlet és szerviz Budapesten! • Cím: 1165. Budapest, Emma u. 2. (A Mátyásföld – Repülőtér HÉV megállónál) • Web: www.flashcom.hu  Tel: 407-15-00

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. február 05.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez