CÍMLAP |
|
Cikkek és hírek |
|
Portaszolgálat |
|
Balesetek |
|
Tűzoltósági hírek |
|
Rendőrségi hírek |
|
Polgármesteri interjú |
|
Természetgyógyászat, szépség és egészség |
|
Horoszkóp, asztrológia |
|
Receptek |
|
Videók |
|
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek |
|
Archívum |
|
Archívum |
|
Képgalériák |
Helyi Hírek laphálózat |
|
Legutóbbi számaink |
Archívum - HH XVI. |
Archívum - HH XVII. |
2004 előtti számaink |
Megjelenési időpontok |
Lakossági aprók |
|
Hirdetésfeladás |
Látogatók: 28663657
|
2011. szeptember 7.
|
|
|
Hozzávalók: 50 dkg darált sertéshús, 20 dkg sertésmáj, 5-6 szem paradicsom, 1 fej hagyma, zsír, só, bors, majoránna A húst összedolgozzuk a darált, vagy vékony csíkokra vágott májjal, sóval, őrölt borssal és egy csipet majoránnával. A masszát kizsírozott tepsibe terítjük, rátesszük a kb. 1 centisre szeletelt paradicsomot, arra a vékony szeletekre vágott hagymát. A tetejét kissé sózzuk. Előmelegített sütőben 20 percig alufóliával letakarva sütjük, majd kb. újabb 20 percig fólia nélkül. Körítésként rizst adunk mellé petrezselyemmel megszórva.
Jó étvágyat kívánunk! |
|
|
|
Ferenci Kiadó Bt. •
1162 Budapest, Hermina út 16. •
Tel.: [1] 405-5919 •
E-mail cím: hh@hh16.hu
|
|
Hazai és nemzetközi időjárás
|
|