Helyi Hírek - Független folyóirat   2021.10.28. csütörtök
Simon, Szimonetta, Szimóna
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 22421784
   « Vissza

Piknik és elnökválasztás

 « Portaszolgálat 
2011. szeptember 7.
 

 

  p1120499

   Szokatlan időpontban, augusztus végén tartotta a kerületi Fidesz szokásos kertipartiját – a korábbi nyárelejei időpontokban ugyanis mindig nagyon meleg volt, ezért tolták el: nos, most sikerült kifogni az év legmelegebb napját. De ez csak kevéssé zavarta a nagyszámú közönséget, fogyott a finom étel a bográcsból, kellemesen telt a parti. Nagy sikere volt (a kerületi kötődésű) Szűcs Judit énekesnek, s meglepetésvendégként pedig késő délután megérkezett György István főpolgármester-helyettes, és beszédében nagyra értékelte a kerület fideszes vezetésének teljesítményét (felvételünkön Kovács Péter polgármester és Kovács Balázs zuglói alpolgármester társaságában.) Később azt is megtudhattuk, hogy György István frizuráját Vrábel Zsuzsa cinkotai fodrásznő tartja karban már hosszabb idő óta – közmegelégedésre.
   A következő fideszes eseményre szeptember 1-jén este került sor az Erzsébet-ligeti Színház nagytermében, ahol elnökválasztó közgyűlésre gyülekeztek a legnagyobb létszámú fővárosi szervezet tagjai. Az addigi elnök, Kovács Balázs megbízatása ugyanis lejárt, s kérdéses volt, hogy az időközben zuglói képviselővé és alpolgármesterré előlépett elnök hogyan képzeli a szervezet további irányítását.
   Nos, a kérdés elég hamar egyértelművé vált, ugyanis Kovács Balázs nem indult az elnöki posztért, amelyre így egy személyben Kovács Péter polgármester aspirált. Elmondása szerint a következő választás sikere azon múlik, hogy a „hazugsággyárral” szemben mennyire szervezett és jól informált a Fidesz tagság, és ehhez a jelenlegi állapotokon változtatni kell. Például gyakrabban kell összejöveteleket tartani, ahol a meghívott vendégek, akár kormánytagok közreműködésével közvetlenné válhat az információáramlás – oda és vissza. Elektronikus és nyomtatott hírlevélben informálni kell a tagságot és a segítőket a kormány és az önkormányzat eredményeiről. A tagságot meggyőzhették az elképzelések, mert Kovács Pétert nagy többséggel a XVI. kerületi Fidesz szervezet elnökének választották. Alelnök lett Zánkai Gabriella, Vincze Ágnes, dr. Csomor Ervin, Szász József, Szatmáry László és Babartzy László. (F)

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2021. október 13.
2021. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Ide kattintva megtekinthető
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez