Helyi Hírek - Független folyóirat   2024.03.29. péntek
Auguszta
E-mail cím:

Jelszó:

CÍMLAP
Cikkek és hírek
Portaszolgálat
Balesetek
Tűzoltósági hírek
Rendőrségi hírek
Polgármesteri interjú
Természetgyógyászat, szépség és egészség
Horoszkóp, asztrológia
Receptek
Videók
Olvasóinktól: körbeküldős üzenetek
Archívum
Archívum
Képgalériák
Helyi Hírek laphálózat
Legutóbbi számaink
Archívum - HH XVI.
Archívum - HH XVII.
2004 előtti számaink
Megjelenési időpontok
Hirdetési áraink
Lakossági aprók
Hirdetésfeladás
Szakmai adattár

Látogatók: 28664062
   « Vissza

Horoszkóp (június 15-től július 20-ig)

 « Horoszkóp, asztrológia 
2011. június 15.
 

 

Kos (III. 21.- IV. 20.)

Külföldi, hivatalos utazásra számíthat, nagy valószínűséggel céges autóval teheti meg az utat. A pár napos utazás során saját cége szebbik oldalát kell majd megfelelően prezentálni, hogy lehetőség nyíljon az új ügyfél megszerzésére. Itt az ideje, hogy rövidebb, egy adott témáról szóló kurzusra, kurzusokra járjon, főként a kommunikációval, az életvezetéssel kapcsolatos tudás megszerzésében lesznek segítségére a bolygók. Fontos, hogy ne tervezzen hosszabb távra, még akkor sem, ha egyik pillanatban úgy érzi, bármit meg tudna tenni. Jelenleg a gyorsaságot és furfangosságot ígérő feladatokra összpontosítson, így oszthatja be jól erejét ahhoz, hogy sikeres lehessen.

 

Bika (IV. 21.- V. 20.)

A Rák-hava – hasonlóan az előző hónaphoz – az ülő pozitúráról szól. Az is lehetséges, hogy valamilyen betegség az, ami miatt nem tud „mozdulni”, természetesen tudjuk, hogy minden betegség mögött a lelkiállapot egy-egy kiegyensúlyozatlan, fel nem dolgozott, meg nem oldott nehézsége áll. Melyik az az életterület, amiben nehezen határozza el magát a valódi cselekvésre? Próbálja meg a jól menő dolgok helyett a nehézkesen alakuló dolgait rendezni. Elsőként az is elég, ha listát készít, összeszedi gondolatait. Lehetséges, hogy egy igazán álomszerű szerelem környékezi meg, ez az érzés pedig belső erejét és hitét megkétszerezi.

 

Ikrek (V. 21.- VI. 21.)

Július elején magas pozícióba kerülhet, vagy olyan kiváltságos helyzetbe, mely lehetőséget ad arra, hogy eljátsszon a hatalom, a hatalmasság gondolatával. Ez egyelőre csak játék, próbálkozás, lehetőség. Ezzel a lehetőséggel bánjon tudatosan, mert előfordulhat, hogy nemsokára valóban feljebb léphet a képzeletbéli ranglétrán. Jelen esetben, az uralkodói szerepjátszás közben figyelje meg kapcsolatait, barátait, kollégáit, mert egy egészen más nézőpontból tekinthet majd rájuk. Kicsit lustább, lassabb lehet, de nevezzük ezt inkább megfontoltságnak, ez mégiscsak szebben hangzik.

 

Rák (VI. 22.- VII. 22.)

Lelkében finomságra, szépségre vágyik és olyan ideális, mondhatni földön túli világot képzel el, melynek képzete és a valóság közötti nagy különbség miatt csalódás érheti. Fontolgathatja a gyermekvállalást. Legszívesebben csak otthon ülne és csinosítgatná otthonát, sajnos ez egyelőre menekülésnek látszik a világ nyersebb, racionálisabb részétől. Szomorkásabb, komorabb időszakra számíthat, egy kiadós sírás igazán jót tehet a léleknek, mert ki tud tisztulni mindaz a felesleg, amit begyűjtött, amit nehezen enged el. Önnek túl gyors most a világ pörgése, mozgása és nem igazán tud mostanság ebbe a felgyorsult közegbe beilleszkedni.

 

Oroszlán (VII. 23.- VIII. 23.)

A családalapítás gondolata foglalkoztatja, meglévő család esetén pedig örömmel tölti el szeretteivel az időt. Napfényt és életet visz az Ön által kedvelt emberek életébe, jó szíve és határozottsága példaképül szolgál azok számára, akik gyengébbek, kisebbek, és akiknek egyedül nehéz megállniuk a saját lábukon. Ebben az időszakban a lelkére kell a hangsúlyt helyeznie, meg kell tanulnia a gyengeségeiből erőt nyerni, mert az az igazán erős jellem, aki képes szembenézni belső világának árnyaival, és képes szeretettel kezelni saját benső gyermekét. Ön valóban képes még a legsötétebb helyekre is napsütést vinni.

 

Szűz (VIII. 24.- IX. 23.)

Az Ön feladatlistája tízszer akkorára sikerült, mint amekkorát a nap huszonnégy órájában megoldani képes. Természetesen szeret sokféle dologgal foglalatoskodni és szerencséjére nem szokott elveszni a tengernyi feladat között, mégis határokat kell szabnia. Hosszabb távon a feltöltődés hiánya ágynak döntheti, így kénytelen lesz kényszerpihenőt tartani. A kényelmes, lassú emberek rendkívül bosszantják, pedig lehet, hogy ez csak azért van, mert mélyen önmagában Ön is lassításra, fékezésre vágyik. Jelenleg erőtartalékainak háromnegyedét használta már el, próbáljon meg rövidtávon, kisebb ügyeket intézni, hogy legalább azok sikerélményeiből töltődhessen.

 

Mérleg (IX. 24.- X. 23.)

A Mérlegeknek fel kell készülniük némi konfrontációra családjuk körében. Hiányolják Önt, aki túl sokat fektet feladatai megoldásába, a hétköznapokba, a munkába és keveset tud mindazokkal lenni, akikkel valójában szeretne. Anyagilag ugyan megéri ilyen sokat dolgozni, de Ön is érzi, hogy legszívesebben az otthon melegében és védettségében érzi magát jól. Fordulópontra számíthat július vége táján, megváltozik, átalakul a világról alkotott képe, hite. Azok a földhözragadt, beidegződött szokások és félelmek kerülnek nagyító alá, melyekkel eddig nem tudott mit kezdeni, melyekre rá sem mert eddig nézni.

 

Skorpió (X. 24.- XI. 22.)

Két részt működtet magában a Skorpió-jegyű személy. Egyik oldalról a hétköznapok energiáit, melyben kívülről nézve kifejezetten kiegyensúlyozottnak néz ki, másik oldalról egy mély, fájdalmakat cipelő, félelmekkel telítődött részt, melyet csak azok láthatnak, akik igazán közel állnak Önhöz. A hétköznapok ugyan jól mennek és hitegetheti magát azzal, hogy minden rendben van, mégis valahogyan ideje lenne változtatnia és tisztogatnia sérült, fájdalmakkal telt lelkiállapotán. Ne merítse ki magát a napi munkában, és ne oda meneküljön. Ön kifejezetten erős, így minden képessége megvan ahhoz, hogy változtasson.

 

Nyilas (XI. 23.- XII. 21.)

Kényelmes hónapra számíthat, szeretné belevetni magát – persze csak kellő lassúsággal – az életörömök finom, ízletes, kellemes és sajnos hizlaló világába. Önnek most jár a későn kelés, a lassított ütem, a nagy falatozások és kellemes, sokszor haszontalan időtöltések sora. Azt pedig, hogy meddig nyújtózkodhat e lustálkodó helyzetben, csak az anyagi helyzete határozza meg. Az anyagi helyzete azonban szűkösebb, mint gondolná. Emiatt találjon ki olyan öröm-projekteket, melyek nem kerülnek túl sokba. Egészségi állapotát tekintve valamilyen mozgásszervi betegség lappanghat szervezetében, érdemes lenne kivizsgáltatnia magát.

 

Bak (XII. 22.- I. 20.)

Ön jól akarja magát érezni munkája során, sőt mellérendelt kapcsolatokra, szövetségesekre, csapatjátékra vágyik. Ez az álláspont eddig távol állt Öntől, talán fáradtság az oka, hogy úgy érzi, egyedül nem megy. Nincs túl jól lelkileg, ez a kellemetlen állapot pedig július eleje táján éri el csúcspontját. Párkapcsolatában nézeteltérésekre számíthat, ereje jelenleg kisebb a szokásosnál, amibe azonban belefog, amit elintéz, abban sikerekre számíthat. Vállaljon kevesebbet és tényleg próbáljon meg csapatjátékossá válni, mert szüksége lesz külső segítségre.

 

Vízöntő (I. 21.- II. 19.)

Hirtelen megáll a világ forgása, és Ön ott áll egyes egyedül és nem is igazán tudja, hogyan került ide. A Rák-hava stagnálást, egy helyben való toporgást tartogat, ami arra jó, hogy élesebben, részletesebben lássa a dolgok valódi arcát. Képes lesz megfogalmazni benső, jelenlegi igényeit. Lehet hogy családra, gyermekre vágyik? Szerelmet keres? Ki akarja mozdítani saját világát a négy sarkából? Ez a vágyakozás és az egy helyben állástól való frusztráció fogja megszülni azt a tiszta képet, elvárást, mellyel képessé válik betölteni a most még üres lélekrészeket.

 

Halak (II. 20.- III. 20.)

Őszintének kell lennie önmagával. Sokféle szerepet eljátszhat, mégsem válik az előadás közben felvett kosztüm valójában a sajátjává. Ön a nehézségeket elviseli, és nem megoldja, és csodálkozik, hogy miért nem kap szebb, jobb életkörülményeket. A cselekvésről most nem beszélnie kéne, hanem megtenni a szükséges lépéseket, ne törődjön a bosszantó apróságokkal, melyek eltéríthetik a megtenni kívánt lépésektől. Ön minden élőlényt, élethelyzetet szeretne egyenrangúan kezelni, most azonban rangsorolnia kell őket, hogy energiái ne aprózódjanak el. Meg kell tanulnia beosztania idejét és feladatlistát készítenie.

Laki Beáta

 


Ferenci Kiadó Bt.  •  1162 Budapest, Hermina út 16.  •  Tel.: [1] 405-5919  •  E-mail cím: hh@hh16.hu
Ugrás a Szakmai Adattárhoz
preload preload
Legutóbbi lapszámunk - 2024. március 20.
2024. évi naptár nyomtatható formátumban letölthető
Hogyan legyünk egészségesebbek, szebbek, vékonyabbak
Ide kattintva megtekinthető
Kerületi festőművészek virtuális galériája
A fogyás lélektana
A XVI. kerületi uszodák honlapja
Bővebben az önismeretről és a Bach-virágterápiáról
Ide kattintva megtekinthető
Lao Ce ősi bölcselete e-book formátumban
Hazai és nemzetközi időjárás

Kattintson ide az előrejelzéshez